Demi Lovato, dar imi place si Selena Gomez. De ce? Pentru ca am auzit chiar acum cateva minute ca Demi si-a revenit si s-a intors acasa la ea, nu face fite, nu va fi prea curand un sex-simbol, nu jigneste pe altii, iar apoi ii face amabili si draguti, etc. Numai bine!
Nu-mi place niciuna. dar sa zic ca selena ca sa nu te dezamagesc.numai bine:*:*
Mai mult Selena Gomez pentru ca
e o fata mai cuminte, si mult mai mult cu capul pe umeri
si e o dulcik:X
o ador in Magicienii
si demi e draguta nu am ce zice, dar nu imi place asa de mult:-|
aasa ca hai Selena!:X
sanaatate si bafta in ceea ce faci:X
Pffff... Mie imi plac amandoua. DEmi e draguta, simpatica si are o voce superba. Selena e tare. Are vocea puternica, dar in tot acelasi timp si fina si desigur, frumoasa. Nu mai am cuvinte de cum canta. Am cd -uri numai cu ele ( si cu justin bieber, dar in fine )! Selena a zis intr-un interviu ca muzica este o pasiune. O face sa se simta in largul ei... Dar demi nu a zis nimic despre asta. Nu spun ca nu imi place demi pentru ca imi place! Deci e greu de ales. O aleg pe selena gomez. Selena gomez imi place cu un proce nt cu 1% mai mult decat demi lovazto. fundita?
Amandoua sunt frumoase, dar Demi are o voce mult mai puternica.
Nu zic acum ca Selena nu are; chiar imi plac unele melodii, dar daca e sa aleg, o aleg pe Demi
Pai. De Selena Gomez. O ador si-mi plac si cantecele ei foarte mult. Si Demi Lovato imi place, e draguta si canta frumos, dar mai mult Selena. Funda?( glumeam)
Selena Gomez are voce frumoasa e fff draguta e mai cu capul cu umeri are cantece frumoase. Nu zic ca de demi nu imi place dar am auzit ca e la "spitalu de nebuni" cica si ca vrea sa joace intr-u film pentru adulti. dar are si ea cantece frumi si e draguta dar pentru mine nu se compara cu selena gomez dar mnoh. Bafta.
Selena gomez e super e si frumoasa si talentata deci prin urmare o prefer pe selene gomez. sper ca ti-am fost de ajutor.mult succes in continuare!
Irenexd întreabă: