| Patriciia a întrebat:

De cine va placut cel mai mult la romanii au talent?
fundita celui care are aceeasi parere ca si mine!

Răspuns Câştigător
| AnneMarri a răspuns:

Mie mi-a plăcut de Adrian Ţuţu, care a şi câştigat. love struck

6 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Mie mi-a placut Adrian utu si l-am votat.
Pa, pa.

| AG a răspuns:

Buna,
De Narcis. Si nu imi pare rau ca nu a castigat, deoarece el va avea un viitor mult mai frumos decat Adrian. Adrian va ramane in Romania, Narcis va iesi peste hotare, si va fi un fenomen.
In plus, ieri cand a intrat pe scena, am ramas muta. Pentru care au si citit Fantoma de la Opera, au observat ca intrase foarte bine in rolul Fantomei. Plus vocea. Dar asta e, noi alungam talentul din tara noastra.
Si Adrian e talentat. Dar eu nu il pot compara cu Narcis.
Ca sa fac un top a fost cam asa
1. Narcis
2. Valentin Luca
3. Valentin Paun

| Iiiiioana a răspuns:

Mie mi-a placut de tutu
si fara comentarii de genu: "rusine! adrian nu are talent!" asa cum am mai vazut pe alte site-uri.
deci, tie de cine ti-a placut?batting eyelashes

| Zøєy a răspuns:

De Tutu Adrian

| andreeaemmma a răspuns:

Mie mi-a placut de Narcis!
Si cred ca era mai mult decat corect ca el sa primesca premiul.Are ovoce superba care nu se prea gaseste prin Romania.Din cate stiu eu.
Adrian tutu - are o voce des intalnita...
Dupa parerea mea, nu a fost corect! Are talent, dar nu prea merita sa castige! Intr-adevar, a avut o viata grea, dar cazul lui special nu are nici o legatura cu talentul, cu tematica acestui concurs. Pacat de Narcis, care il intrecea pe acest baiat. El chiar merita banii, dar nu premiul in sine care demonstra talentul. Dupa mine, Adrian a luat banii, dar Narcis a luat premiul talentelor. In orice caz, felicitari tuturor concurentilor ca au ajuns pana in finala!

| R0000zyyyyy a răspuns:

Adrian Tutu,Rebeca, Narcis, Valentin Dinu...