+ azi a zis ca ma pupa si pe mine, si pe cea mai buna prietena si pe fata aia jumate tiganca, jumate romanca
Daca nu se comporta si nu se razbuna de nenumarate ori pe mine si pe prietenii mei, nu o faceam "tiganca", dar in cazul asta, am tinut sa specific
+ ca nu ne injuram (cand am fost certati), doar nu vorbeam unul cu celalalt.
Si recunosc: SUNT RASISTA! dar numai cu persoanele rele si cam proaste
deci am un coleg de etnie rroma si e super de treaba, deci il respect pe el, eu nu pot sa o respect pe ea
Deci care-i faza, ca nu inteleg? Cum adica "imposibil sa o considere pe o tiganca o prietena"... iar pe tine nu? si daca e tiganca, ce? poate sa fie si din partea cealalta a pamantului, poate sa aiba pielea neagra si parul blond, care e problema? atata timp cat se comporta cu el mult mai frumos decat te comporti tu, atata timp cat nu i-a vorbit vreodata asa cum i-ai vorbit tu cand v-ati certat.cred ca merita tot respectul fata. Tiganii sunt si ei oameni, ii respect pe cei drepti si cinstiti, si le admir obiceiurile si traditiile, mai ales ale celor care traiesc in satra.care dorm sub cerul liber si danseaza noaptea in jurul focului. mi se pare fascinant! Deci mai pe scurt, cei care discrimineaza (astia ca tine), cei care urasc tiganii pe nedrept, si cei care se vad buricul pamantului, doar fiindca sunt albi sa o ia in gura! pace.
Stupida e mata! data viitoare cand votezi un raspuns care te jeneaza la ureche cu "Stupid" si cand te doare adevarul, sa o iei in gura, aa! si pentru ca esti rasista ia-o in gura de doua ori
De obicei intr-o relatie de prietenie dupa o cearta apare o oarecare raceala si distantare, depinde cat de grava a fost cearta, ce v-ati reprosat unul altuia, jigniri etc.Pe parcurs puteti sa redeveniti cei mai buni prieteni, mai ales ca tu il placi pe respectivul. Ceea ce ma deranjeaza la tine este modul in care vorbesti despre prietena prietenului tau...intr-o relatie de prietenie nu conteaza etnia, culoarea pielii...conteaza caracterul persoanei si felul sau de a fi, cum se comporta cu tine. Oamenii nu se judeca dupa culoare sau etnie!