anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De curiozitate ( atentie : intrebare stupida ) : la scoala port o camasa aproape transparenta ( merge cel mai bine cu costumul) si ca sa nu mi se vada stiti voi ce laughing port bustiera. mare chestie. Si colegii ma tot intreaba: - Porti bustiera? ( asa cu mirare laughing ) si nu stiu de ce sunt asa mirati. Mai bine port decat sa mi se vada " stiti voi ce " laughing ( hai ca am chef sa glumesc ). La ce se gandesc de sunt asa mirati? :O Parca as purta nu stiu ce laughing ( ma rog trebuie sa recunosc ca sunt singura din clasa care poarta asa ceva).

Răspuns Câştigător
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Pentru ca asa fac toti baietii. Cand te vad ca ai ceva nou sau ceva mai deosebit se mira parca nu au mai vazut asa ceva in viata lor. Nu ii mai baga in seama. Cea ce tu porti trebuie sa iti placa tie si nu celor din jur, nu pot sa spun ca parerea celor apropiati nu conteaza, doar ca este viata ta si faci ce vrei cu ea.
Asa ca te sfatuiesc sa nu le mai iei in seama comentariile lor, ignorandu-i o sa vada ca nu le pasa si nu o sa mai faca asa, dar daca le faci jocul, o sa continue sa se comporte asa la nesfarsit.

4 răspunsuri:
| EvilMo a răspuns:

Ie o gluma?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si de ce este facuta bustiera? nu sa o porti? mai dai incolo de obsedati sexual, nu-i mai baga in seama si arata ca nu-ti pasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu lilien. Nu e o gluma. Am spus eu ca glumesc, dar nici chiar asalaughing

| chrisss a răspuns:

Fumasi ceva? tu de unde iei laughing