50 % cred ca sunt pentru tine, 50% le pui pentru o prietena
O alta obsedata de atentie, daca nu primesti atentie o data la 5 minute faci crize, pui aici o gramada de intrebari dar nu intreti discutia, doar le pui si fugi, ca sa te bage lumea in seama, de azi inainte nici nu iti mai scriu la intrebari si te scot si de la prieteni!
Discuta pana la capat daca tot deschizi o conversatie, tu doar pui intrebarea si dupa fugi, nu mai comentezi nimic, esti chiar ciudata, de fapt, toate sunteti.
Interpretezi greșit. Am și specificat că "din curiozitate" căci unii useri au afirmat în mod direct că întrebările se referă la mine
Am vrut să aflu părerea majorității.
Sincer, m-ai pus pe gânduri, Girl cu întrebările alea cu jafurile Mi-ai pus imaginația la contribuție dar și paranoia, chiar mă întrebam în timp ce-ți citeam întrebările și răspundeam :
"Dar oare tipa asta chiar se descrie pe ea?"
Însă unele cred că le adresezi la nivel general doar ca să vezi cum gândim noi oamenii și să mai faci un research uman.
Nu e nici-o interpretare, vi sa cersesti atentie pe aici.
Wtf... asta înțelegi tu din întrebările fetei? Mna, amu dacă e o fată, eu o consider fată după nume.
Sunt cele mai gândite, logice și faine întrebări pe un site care se presupune că vrea să conecteze străini și omuleți din intreaga lume și de ce nu să le și fie aproape ajutându-i. Se vrea a fi o comunitate online unită. Ba chiar a fost generos Domnul TPU și ne-a dat și multe categorii, dintre care și una Conversațională unde se presupune că fiecare om, scrie ce-l taie capul, iar alți oameni răspund identic, autentic și cum îi taie capul. Și tipa chiar propune niște teme de dezbatere faine, adică unele dintre întrebările ei le-aș propune sub forma unei noi și revoluționare materii la facultățile precum filosofie, pedagogie, psihologie și chiar și drept și poate și pe la altele.
Cât legat de partea cu cerșitul atenției, din momentul în care ai ales să intri în comunitate și să-ți faci un cont și să vorbești cu omuleții de pe aici, nu crezi că toți din această comunitate avem o nevoie de atenție, sincer toți cei care am adresat vreodată o întrebare și aia fost mai mult decât :
"Cât face 2 + 2? Ce e subiectul/predicatul sau cine știe cum se repară x sau y lucru?" (Pentru că aici clar se cere o rezolvare și concretă și atât) eu cred că toți cerșim o mică atenție și vrem să face parte din ceva, să aparținem cuiva. Nu stau acum să intru în polemicile și teoriile că "Ce e în online, nu e firmă serioasă și bla, bla" dar zic că totuși și aici ca și în viața reala dorim să primim și să oferim atenție, dorim să contăm, să ne conectăm și să aparținem, să fim incluși în ceva. Iar asta nu o spun eu, o spune Piramida lui Maslow cu trebuințele, iar să știți că nevoia totuși de conectare și incluziune deși nu este la baza cea mai de jos a piramidei ca și cele fiziologice, să știți că această trebuință nesatisfăcută face ravagii pentru psihicul și personalitatea noastră.
@Patricia eu cred ca Rosita incearca ( asfel ) sa se inteleaga PE SINE( ca individ, ca fiinta )... dar poate ( si ) lumea la modul General...
Tu ce crezi?
La ce intrebari se pun aici pe site eu am mari dubii in legatura cu sanatatea mintala a majoritatii.
Uite una din intrebarile ei anterioare ( de pe un alt / mai vechi cont al ei - i-am raspuns si eu ( tot de pe un vechi cont ))
https://www.tpu.ro/......undeva-pe/
Eu cred ca pune intrebari Ipotetice / totusi 100% posibile, bazate pe anumite aspecte legate de viata ei personala :)
Cred ca vrea sa vada cum gandim... si ce va fi ( AR putea FI ), dacă :)
Era unu de intreba daca exista ceva pastile sa ia sa se castreze si sa nu mai simta pofta de sex mare e gradina domnului
Nu știu, dar oricum ești ciudată. Și crede-mă că am văzut mulți ciudați pe aici, iar tu ești printre cei mai.
Toate CARE? Toate femeile? Sau toate utilizatoarele de gen feminin de pe site?
La partea cu explicatiile ai oarecum dreptate, dar Rosita cred ca vrea sa ne tina in suspans/ " pe jar " cum se spune ... unii suntem mai slabi cu inima/ Cardieci - AVEM NEVOIE DECI SA STIM CA ESTI BINE!
Gandeste-te ca asa ne oferi si noua o mica doza de adrenalina .
@Rosita
Succes!
Important e sa-ti traiesti viata ca in filmele cu " die hard " .
Unii traiesc ca " in filme ", altii isi ajusteaza & TRANSFORMA VIATA, INCAT " plotul " VIETII LOR, LA FINAL / " THE END " sa corespunda intr-adevar cu plotul unui film!
Altfel spus : STIU CUM sa-si traiasca viata! Destepti oameni!
" a nu trece ca lebada prin apa "!
Dar cum sa intrebi asta ¿?
https://www.tpu.ro/......ra-la-fel/
Adica ASTA te doare pe tine? :)
Cum am zis, fiecare cu problemele lui!
Ca de aceea suntem Anonimi! Doar nu ar fi ajuns tipul asta asa de disperat pentru a-si afla marimea dragonului :) ( mai degraba a ramei, la cat vad ca e de disperat :))) - doar astia cu puta mica sau nefunctionala pun intrebari de genul! crezi ca ar fi apelat, in disperare de cauza :) :)), sa o roage pe cineva sa is masoare, IN REAL?¿? :))
Imi aduc aminte ca se pusese o intrebare de genul ( nu o mai gasesc din pacate, dar e 100% Fantastica :)) -
: " Mi-a spus un prieten ca la farmacie exista un aparat care masoara lungimea instant. Cum ii spun farmacistei, ca mi-e putin rusine? "
( intrebarea fiind 100% pusa cu un scop nu la " trivia/ amuzante! )
La care unu: " Aratai-l la farmacie, stie ea instant ( marimea), e experta!
:))
Daca cumva gasiti careva intrebarea, VA ROG EU! sa lasati un link!
Mi-au dat lacrimile cand am citit-o!
Deci, fiecare cu problemele / durerea lui! :)
Intrebarea adevarata e : Mai bine mergea DIRECT la farmacie?
Uite ce e un CIUDAT adevarat :
( citeste TOT! )
https://www.tpu.ro/......-a-lungul/
Altii sunt " ciudatii "! Ea e doar simpatica! :)
Normal că se referă la tine, întrebările pe care le punem fiecare reflectă o parte a noastră. Nu am de unde să știu dacă chiar faci/trăiești lucrurile pe care le întrebi însă, prin modul în care te exprimi, prin subiectele abordate precum și din frecvența întrebărilor legate de un anumit subiect văd lucrurile care te fascinează, ce prețuiești, ce te inspiră în viață. În fond, pe TPU toți suntem anonimi, aici putem să le dăm glas întrebărilor ascunse, obsesiilor nemărturisite și putem discuta cu alți anonimi fără frica de a fi ostracizați și judecați doar pentru că poate avem o gândire diferită de a turmei.
Tu ai putea să zici că mă cunoști? Nu știi cine sunt, nu știi cum arăt, însă clar știi cum gândesc pentru că modul de exprimare și subiectele abordate sunt singure laturi ale personalității noastre relevante pe acest site.
Știi că aveam Freud o vorbă :
"Înainte de a-ți pune eticheta de nebun, uită-te în jurul tău ca să vezi cine îți zice și pune această etichetă." Cam așa suna o vorbă de a lui. Deci poate că, de fapt nu poate că, ci mai mult ca sigur, toți suntem niște nebuni într-o lume care se vrea a fi perfectă, dar care tot sub această perfecțiune pe care o cere stă ascunsă și mai multă nebunie a umanității.
Dar chiar mai făcut curioasă, la ce întrebări ai răspunde tu și ți s-ar părea logice, inteligente și bune?
Toti suntem ( din moment ce avem un cont pe TPU !
... doar ca unii sunt " putin ciudati ", altii " obisnuit de ciudati / normal de ciudati ", iar altii " extraterestrii " UhuHU
Eu cred ( SUNT SIGURA!) ca ma incadrez in LIMITE ABSOLUT NORMALE! ( desi, recunosc, # SUNT! putin ciudata , putin Mai Mult
.
Din moment ce pui eticheta de ciudat din start oricui are cont pe aici, te încadrezi la ciudați. Și mai iei și apărarea altei ciudate mari. Eu zic că sunteți foarte ciudate amândouă, dar totuși mai mult Rosalia.
TheWorstNightmare întreabă:
anonim_4396 întreabă: