Nu conteaza, una din 1000 sau din 10.000, important este sa fie una care sa-ti marturiseasca asta si sa recunoasca cand este intrebata. Daca-i asa si o placi, aia este toata treaba, poate fi o relatie pe termen lung, nu trebuie sa te uiti la restul 999 sau 9.999, uita-te si cauta ceea ce trebuie, nouarii astia nu fac decat sa iti dea batai de cap si sa te demoralizeze, sa iti taie increderea cand ei de fapt nu sunt folositori cu nimic! Spuneai ca esti urat, da? Pai, atunci, daca esti frumos pentru un om, atunci unde este cel considerat urat? Cat timp te considera sau te-a considerat cineva frumos, nu esti o persoana urata, decat in viziunea ta, dar in realitate nu sta treaba asa, priveste altfel lucrurile.
Zici ca esti urat pentru ca asa te crezi tu cand te uiti in oglinda? daca e asa fa o schimbare, daca nu te iubesti si esti multumit cu infatisarea ta. chestia e ca trebuie sa ai mai multa incredere in tine.
eu cred c-ai dat de 1-2 adolescente, numai alea fac mistocareala si le place sa te numeasca urat si chestii de genul, atat pot.
Pune o poza cu tine sau trimite in privat că îți spun eu dacă ești urat și asta e motivul că te resping fetele. Sau un Facebook ceva
E greu sa combini o fata în Ferentari trebuie sa fi șmecher calificat și să fi respectat de cei din jur.din păcate cam așa stau lucrurile, iar tu ești un fel de papă lapte acolo în Ferentari normal că nu ai impresionat pe nimeni acolo cam toți sunt tupeiști. sa nu mai zic că ești luat și de fraier deci trebuie sa faci ceva sa te impui sau sa te resemnezi.
Tu nu ai personalitate sa te impui cu așa ceva te naști...e greu sa te integrezi între șmecheri ai nevoie de fapte, de papagal, sa fi bătăuș sa ai cunoștințe sa fi bazat. Fetele știu cine ești și de aia te resping nu din cauza aspectului. La alea de acolo și nu numai le plac băieții răi, bad boys. Deci la mine am văzut mulți urâți și umblau cu fete frumoase chestia e că aveau papagal ție îți lipsește chestia asta e vorba de genetica. Ori vei impresiona cu bani ori te resemnezi, faptul că ai stat atâția ani izolat te o afectat serios. Man eu sunt mai sincer îți cunosc întrebările daca tu la 18 ani pui astfel de întrebări mie îmi denotă retard nu stiu sau o tulburare de personalitate gravă cum ar fi schizoiditatea. Deci nu te mai gândi la cum arăți, gândește-te cum sa îți schimbi caracterul, mentalitatea sa faci ceva sa evoluezi înțelegi tu ești luat în bătaie de joc și de proprii părinți ce sa mai zic de alții. știu că e greu sa te integrezi acolo și nu numai acolo dar daca vrei gagica trebuie sa te dezvolți personal, uitate la băiatul fara sens de pe YouTube și uitate cum abordează nu fa la fel încearcă să fi tu natural dar te uiți și îți faci o idee înțelegi. Lui îi stă bine cu abordarea aia ție nu ți-ar sta tu trebuie sa fi tu însuți. M-am saturat Man sa îți tot explic că nu contează așa mult sa fi de 9 sau 10 că dacă ești prost se anulează tot. Trebuie sa ai personalitate sa fi neînfricat sa fi cum e un bărbat
Pai nu mai vorbi online numai ratații fac asta, abordează le live cu tupeu da ți-am zis e vorba de genetica trebuie sa te resemnezi sau sa faci ceva sa dai de bani vor afla ele și vor veni singure la tine. Dacă ești nașpa la fata du-te la sala și lucrează la corp sa mai echilibrezi înțelegi nu mai sta in casa pe net ca un fătălău du-te cu tupeu nu o sa se ia nimeni de tine da nu te du in țigănie te duci în alta zona. Fa sala și o să vezi ce încredere o sa și în tine plus că o să stai între oameni nu mai stai izolat va însemna mult pentru psihicul tau.in momentul asta psihicul tau e vraieste, varza de Bruxelles ori mă asculți ori vei rămâne așa probabil vei da și în schizofrenie dacă ești predispus ieși afară din casă ia ceva pentru anxietate și lupta nu mai fi o nevăstuică integrează te printre oameni că nu ești monstru sa stai in casa. Daca ai văzut că nu merge online încearcă în realitate sa le abordezi