| AlexandrulS a întrebat:

De dragul euforiei big grin Ce afacere a-ti face cu 2 mil de euro? Si ma refer a profit imediat. gen sa cumperi spatii comerciale iar apoi sa le dai la inchiriat. sau nu stiu. Voi ce idei aveti?

21 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Dacă aş avea 2 mil de euro, de ce mi-aş mai pierde vremea cu afaceri?
Îi bag la bancă şi din dobânda imesă care o să-mi vină lunar trăiesc liniştit toată viaţa, fără să muncesc şi fără griji.

| Decrepit a răspuns (pentru Wøodenpints):

Dobanda imensa...desigur! Cred ca unul din noi nu stie cam ce fac bancile cu depozitele clientilor.Si nu cred ca ala sunt eu.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Decrepit):

Cunosc oameni care au băgat o sumă de bani la bancă iar acum primesc o dobândă destul de frumoasă luna.
Iar mie chiar nu-mi pasă ce fac ăia cu banii mei, atâta timp cât eu îmi primesc dobânda şi pot sa-mi scot banii când vreau.
Bine, acum depinde şi ce bancă alegi.

| AlexandrulS explică (pentru Wøodenpints):

Dobanda pe luna la 2 mil inseamna cam 1 2 mi de euro. un caca de bani.

| AlexandrulS explică (pentru Decrepit):

In banci sa zici ca nu ai incredere, dar ce sa faci sa tii 2 mil de euro ''la ciorap''? Si dobanda e una inexistenta. adica mai mult de un 2 mi de euro nu iti dau si ma refer la banci cu dobanzi bunicele.

| Decrepit a răspuns (pentru Wøodenpints):

Depinde ce intelegi prin dobanda destul de frumoasa.Trei sferturi din banci, cu dobanda ce depozitul tau o scoate, se imprumuta ele, pentru a putea apoi acorda credite.Si daca se rupe o veriga din lantul asta cretin impus de banci, se rupe lantul de tot.Practic,ei folosesc dobanda sa scoata bani, nu cum faci tu, care depui.Nu de alta, dar cam de-aia a ajuns lumea in situatia in care a ajuns in 2008-2009.Bancile,cat de demne de incredere ar fi, nu sunt rentabile prin ce ofera si cred ca stiu ce zic.Singura situatie in care poti zice ca ai bani cu adevarat, este daca s-ar folosi ca moneda, metalele pretioase.Se facea asa pana acum vreo 70 de ani, cred ca au vazut ca asa nu-si scot ei profiturile grase.Banci care erau considerate serioase pana nu demult, in Spania, au resit sa tufa depozite de 700-800 de mii de euro, pentru ca le foloseau sa imprumute pe altii, nu sa le lase la "dospit" pentru clienti.

Mai mult de 7-8% nici dracu nu mai pupa acum la depozite, indiferent de banca.Prin 2001 era smecherie.Erau si 30-35% dobanzile anuale, lux!

| Wøodenpints a răspuns (pentru Decrepit):

Din 2 milioane de euro, mi-ar ajunge şi o dobândă de 5% lunar. Ar fi chiar prea mult pentru cât îmi trebuie mie ca să trăiesc aşa cum vreau.

| Resurrection a răspuns:

Eu cred ca i-as baga in agricultura.Am un vecin care cu doar cateva sute de milioane la inceput a ajuns sa scoata miliardele acum.Deci agricultura big grin

| AlexandrulS explică (pentru Resurrection):

Pei da. agricultura si animalele stiu ca te imbogatesc. dar nu peste noapte la animale sa zici. dar agricultura se face in ani nu azi pui si maine iei. stiu ca peste ceva timp si nu foarte mult o sa fie foamete in lume si or sa se imbogateasca cei care fac agricultura de nu pot duce. dar este vorba de timp in a face asa ceva.

| Resurrection a răspuns (pentru AlexandrulS):

Pai da, in nici o afacere nu te imbogatesti peste noapte.

Nu. dar ziceam daca ai doar 2 mil de euro iti dai seama ca nu bagi 2 milioane si mori de foame 3 ani. la asta vroiam eu sa ajung.

A, pai nu normal ca nu i-as da pe toti laughing.

Pei. big grin

Cu o parte din bani mi-as face poftele big grin.

Pei faza e ca eu ma gandeam la suma de la loto sti. si iei cam 2.900.000 de euro ca sunt taxele vreo 25 la suta. din 3.700.000 de milioanelaughing Deci. imi fac poftele din 900.000 de euro eu zic ca ajunglaughing))

laughing Bine ar fi sa am banii astea.Dar.

Mda. doar gandeam si eu cu ochii deschisi (am pus si eu un bilet la loto laughing)))) )

| AlexandrulS explică (pentru AlexandrulS):

Visam *

Ce bine ar fi sa prezic viitoru sa stiu numerele la loto devil

Mda. macar 5 din cele 6. si cu 30.000 de lei e bine in buzunar...big grin

smug Pai da big grin