"Sa nu mai aud comentand vreun rocker" --> Uite exact faza asta ma face sa-ti comentez.
N-are decat sa-ti placa, da tine pentru tine.Nu cred ca m-ai vazut pe mine sa-mi insir trupe sa le fac reclama si sa balosesc p'aici. "woai.:X ce sexxxy. zi de nu-i sexy .link.link zi de nu suna bine. waaa" Mie sila!
Vaaai! Ce ma bucur ca m-ai informat. Nici nu puteam sa dorm noaptea de grija gusturilor tale muzicale!
Era sa=mi bag ceva in ei de'' ceainijii''...si ce incepi? plangi si il chemi pe si.biebar?
Tu,sa iti iau KPOPU in *** si cu koreeni tai cu tot,nu ne mai tot nebuni cu prostiile tale si lasa-ne in pace, daca vrei o intrebare pune una ca lumea si o sa iti raspundem pe masura, nu cu Kpop lu dumnezo
Dragă, dar tu ai început, dacă îți mai aduci bine aminte Nu te mira că ai fost băgată la origini pentru că ți-ai meritat-o.
Bună. Vă intreb, chiar nu putem trăi în pace, fără să ne mai pese de ce muzică ascultăm sau pe ce cântăreţi preferăm? Nu înţeleg de ce vă certaţi atât pe tema asta. Fiecare cu preferinţele sale, atât rockerii cât şi fanii K-pop. Dacă vă deranjează întrebarea nu răspundeţi, treceţi pur şi simplu peste ea, de ce faceţi atâta caz din nimic? O zi bună!
@Nymphetamine la faza u "Sa nu mai aud comentand vreun rocker" sunt de acord cu tine
Dar sa stii ca si ca-pop-ul e foarte bun.
SunnyDay te sustin in privinta K-pop-ului(doar in privinta ca-pop-ului)
@UnCuvânt sunt de acird cu tine.
Fara suparare acum>:d<
Peace.
Mmda nu inteleg care e faza! ce conteaza ca unii ascultam muzica coreeana? Nu puteti dormii noaptea sau ce? app ador mel asta si teen top supa luv
GO AWEI BISHES! NOWW. Ce mare chestie ca ascultm pop in alta limba? N-ati auzit pop in franceza? sau italiana? sau spaniola? shut the *** up.