Care e problema ta cu persoanele alea?
Tu stai acum in fata tastaturii si din diverse motive le condamni ca ce? Ca au niste tulburari de personalitate si identitate pe care sunt sigur ca nu si le doresc dar trebuie sa traiasca cu ele.
Ce iti pasa tie, tu nu te lovesti de treburile alea, nu te lovesti de homobofie zi de zi, nu te lovesti de incomfortul si anxietatea de a fi ceea ce esti desi nu iti doresti alta. Habar nu ai ce simt oamenii aia dar ii condamni pentru ca nu fac ce faci si tu. Mentalitate mizerabila daca ma intrebi pe mine.
Eu ma intreb daca mai exista cineva pe aici caruia nu ii pasa cine cu cine se fwte in lume.
Nu despre asta e vorba.
Ar fi bine sa mai existe cineva caruia sa ii pese de ceea ce va shape-ui lumea in care traim.
Ar fi misto ca lumea in care traim sa fie una in care pe wsghtr76654 nu il intereseaza cu cine face sex domnul Popescu si domnul Ionescu.
Se pare ca nu esti capabil sa pricepi ca nu despre asta e vorba.
Am terminat discutia.
Fix despre asta e vorba. E vorba despre faptul ca tu ești homofob si ai impresia ca e "corect" asa cum gandesti tu.
Persoanele lgbt in sine exista de cand lumea si pamantul cu toate categoriile ce fac parte din comunitate, doar ca de de la un timp au decis sa fie o comunitate minoritara, pana la urma la fel ca noi cei straight si cu identitatea sexuala neschimbata fac parte din natural, exista pur si simplu si atat, sunt diferiti prin prisma sexualitatii si a orientarii ei, in rest sunt tot oameni, ca sunt si persoane scarboase si libidinoase in categoria aia care ii fac de ras pe lgbt-isti se mai intampla, nu am vazut pana acum padure fara uscaciuni, in toate categoriile sociale exista si rebuturi. Nu sunt nici un veritabil pro, dar nu sunt nici contra, sunt asa neutru si sincer mi-e indiferent, am treburi mentale mai importante decat sa ma intereseze daca vrea Vasile sa devina Vasilica sau daca Ion si Costel se plac, societatea e imbacsita de cu totul alte categorii sociale. Radem, glumim, cu toate ca nu am nimic cu ei ca nu mi-au gresit ca oameni in vreun fel dar tot n-as vrea sa dau de "un" Andreea din punct de vedere amoros, e ok ca amici dar acolo sa fie limita, chiar n-am vrut sa deranjez prin asta dar e ceea ce gandesc.
Realitatea, adică biologia de clasa a 6-a pe care ne-au predat-o incomplet, simplificată, ca să reținem și noi 2 idei, să nu zicem că am făcut școală degeaba? E prea complex creierul uman ca să spui cu atâta aroganță că ''tu cunoști''. Mai ales când, mai mult ca sigur, nici nu ești vreun medicinist. Nu cunoaștem nimic, suntem ultimii proști, încă învățăm. Că nu ne convin câteva lucrurile legate de ideologia lor politică, asta e altă treabă care momentan nu prea ne privește, că suntem în urmă cu mult și cu oameni ca tine o să mai stăm aici oleacă.
"cu oameni ca tine o să mai stăm aici oleacă."
vai, dar spune papusa ce nu-ti convine la ce am spus. ca sa faci caca la intrebarea mea cu replici din astea penibile e simplu
"Nu cunoaștem nimic, suntem ultimii proști, încă învățăm."
vorbeste pentru tine
Te depășesc virgulele și înțelegerea unui text de 5 rânduri, dar tu trăiești cu impresia că știi lucruri... mai complexe ))). Clasic.
Nu puteai sa incepi asa si sa ne scutesti pe amandoi de niste timp pierdut? Adica pe mine, ca oamenii ca tine pentru asta traiesc.
Incearca sa ma eviti de acum inainte.
Daca ei se cred femei ori barbati n-au decat, poate si eu ma cred elicopter dar nimeni nu ma ia in serios si mi se adreseaza cu Boeing AH-64. In concluzie nu am nimic cu ei dar nu mi se pare normal sa detii acte de femeie cand esti barbat, sa participi la competitiile sportive feminine cand tu esti barbat si sa ai pretentia ca ceilealti sa iti spune doamana cand tu ai par pe piept...
Sau să trimiți o doamnă cu penis într-un penitenciar pentru femei.
Asta cu doamna cu păr pe piept nu e așa gravă, poți să te gândești că e doar o poreclă, că și mulți grași își spun Micutzu, namile Bebe etc
As fi curios daca un domn cu vagin s-ar duce la puscaria pentru barbati? Cred ca nici el nu ar dori atata "atentie"
Realitatea si logica mea imi spune ca am libertatea pot sa fac sex cu cine vreau sau sa ma imbrac in rochita sau lenjerie sexy daca doresc.
Dar explica-mi oleaca cum iti schimba tie viata dorintele mele?
Cheers
Nu imi schimba viata si nu ma intereseaza daca alegi sa faci tu toate alea.
De fapt ai dreptate, esti si tu un Roman adevarat. Nu am ce comenta.
Cheers
Bună.
Dacă unii zic ca ei sunt x dar se simt y cum poți să-i convingi că nu e așa și de fapt nu simt sau nu cred ceea ce simt sau ceea ce zic că cred?
Nu-mi pasa. Sunt liberi sa simta si sa creada orice doresc despre ei.
Mie nu imi place lgbt. Prea exagereaza tavalindu-se in paradele alea hidoase. Ei cred ca sunt normali, atunci de ce trebuie sa se dea in spectacol?
Chiar atat de mult conteaza ca 2 persoane de acelasi gen au o relatie? Chestia asta iti afecteaza cu ceva viata?
Conteaza daca acele persoane au pretentia ca relatia lor sa fie considerata egala cu relatia dintre doua persoane de sex opus.
Dar nu despre asta e intrebarea, ci despre partea t a religiei lgbt, adica despre persoanele care cred ca sunt femei sau care cred ca sunt barbati.
Unde am zis eu ca am o problema cu persoanele alea?
Daca nu aveai nu deschideai subiectul.
Iti vedeai de treaba ta, ei de treaba lor.
Care e problema ta cu persoanele alea?
Tu stai acum in fata tastaturii si din diverse motive le condamni ca ce? Ca au niste tulburari de personalitate si identitate pe care sunt sigur ca nu si le doresc dar trebuie sa traiasca cu ele.
Ce iti pasa tie, tu nu te lovesti de treburile alea, nu te lovesti de homobofie zi de zi, nu te lovesti de incomfortul si anxietatea de a fi ceea ce esti desi nu iti doresti alta. Habar nu ai ce simt oamenii aia dar ii condamni pentru ca nu fac ce faci si tu. Mentalitate mizerabila daca ma intrebi pe mine.
ℓDℓ întreabă: