| NumePrivat541 a întrebat:

De fiecare data după ce ii scriu stau ca pe spini așteptând mesaj de la el. Dacă îi scriu da, sigur ca îmi răspunde dar ideea e cum as putea sa ma controlez sa nu mai fiu asa disperata? Pur și simplu nu las telefonul din mana pana nu vad ce imi scrie, sunt foarte agitată si stau aiurea nemâncată ca nu am timp sa mănânc din moment ce stau tot după mesajele lui. Curiozitatea asta ma omoară. Îmi este aproape imposibil să mă controlez. Ce sfaturi îmi dați sa scap de aceasta stare? Vreau să mă liniștesc și sa nu mai fiu asa agitată.

8 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Mergi la pisholog, ai nevoie de terapie cu electroșocuri

| NumePrivat541 explică (pentru SilentRain):

Hai sa nu exageram.

| SilentRain a răspuns (pentru NumePrivat541):

Nu sunt eu aia care exagerează
Ai auzit de auto control? Respect de sine? Nu, n-ai auzit
Dacă le aveai suficient de dezvoltate erai dezvoltata emoțional și capabilă să înțeleagi că e prostesc sa te porți așa într-o relație, chiar toxic pentru tine

Pai eu aia întreb, cum sa ma controlez sa nu mai fiu asa! Si nu era o relație serioasa, erau doar niște aventuri.

| SilentRain a răspuns (pentru NumePrivat541):

Mergi la pisholog, ești analfabeta?
Ți-am scris și prima dată

Am fost și la psiholog de multe ori dar asta nu ma ajuta cu nimic. Si nu ma jigni, daca eram analfabeta nu stiam nici sa scriu.

| VoidEternal a răspuns:

O să-ți treacă cu timpul. Sentimentele astea foarte intense nu durează foarte mult.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Aaa, am mai auzit situații de-astea. E un blestem. Blestemul frigidității. Durează cam 3 luni până devii frigidă. Singura scăpare e să bagi telefonul în frigider (te-ai prins? Frigideru alungă frigiditatea) și îl lași acolo minim
O oră. Dacă nu respecți asta, faci dublă frigiditate.