Fa-ti toate temele pentru a doua zi, fa baie, spala-ti rufele, fa ordine in camera ta, si spune-i ca " afara" e mult mai frumos si bine dacat in casa. Spune-i ca lucrurile pe care le afli acolo, sunt mult mai interesante decat ce afli in casa. Poate va intelege ca trebuie sa stea mai mult la discutii cu tine!
Pai cred ca e de-ajuns tinand cont ca e deja toamna si se intuneca mai repede, scoala a inceput si e nevoie sa te odihnesti, pentru week-end da o poti ruga sa-ti ofere o jumatate de ora in plus maxim o ora, iar cand vei creste mai mare iti poti permite mai multe ore.
Eu sunt de acord cu mama ta, nu cred ca esti constienta de pericolele ce te inconjoara, mai ales dupa ce se lasa intunericul... este normal sa-si faca griji si sa incerce sa te protejeze pe cat de mult poate. Tu ce-ai vrea, sa te lase pana la 22 si in timp ce tu te distrezi, ei sa-i inghete inima de spaima?!
Asteapta sa mai cresti putin si ai sa vezi ca si restrictiile vor fi mai blande! Pana una alta, asculta-ti mama!
Succes, pa-pa!
Stii cum fac eu? Mie imi zice sa vin la 22:00. Ma intreaba cand vii? Iar eu ii spun ca de obicei. Si cand ajung acasa se face vreo 11:30 si imi zice ca am intarziat. Ii spun ca nu se mai intampla si a doua zi tot ca de obicei vin >
Ia-ti prietenii si stai in fata blocului stunci te vede te striga in casa dar ii spui ca esti langa bloc asa e si ea linistita... iar tu poti sa scapi de stresul'' 20. oo''. pup