| everyday a întrebat:

De foarte mult timp imi doream sa dorm in camera parintilor mei. O vedeam ca un paradis, un spatiu din poveste, probabil si datorita patului foarte mare si "grandios". Intr-o seara am reusit sa-mi indeplinesc visul, ai mei fiind plecati la o petrecere. Dupa un somn extraordinar, cred ca cel mai odihnitor din viata mea, ceasul a sunat la 6 dimineata. M-am ridicat brusc din pat si am vazut ca langa perdea se misca ceva. Speriata pana in maduva oaselor, mi-am sunat prietena cea mai buna sa vina sa ma salveze de sarpele din casa.Stateam cocotata pe pat, cu ochii atintiti catre "sarpe" pentru a fi sigura ca nu se misca de acolo.Prietena mea a venit in cateva minute impreuna cu parinti ei si s-au indreptat cu toti spre geam.Surpriza:sarpele era de fapt un burete de la geam care cazuse pe parchet si se misca din cauza curentului.Am murit de rusine si nu mai stiam cum sa le cer scuze...

4 răspunsuri:
| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Destul de nasoala situatia...bine ca a trecutwinking

| deanda a răspuns:

Eee lasa ca a trecut happy cel mai bine e sa dormi in patul tau big grin il cunosti, ii stii fiecare coltisor, stii locul in care se afla un arc slabit, deci nu te pui pe el, stii unde atarna vreo ata etc happy

| fluturashmulticolor a răspuns:

Waai...
naspa...
si mai ales ca nu aveai pe cineva aproape...
adica erai singura acasa
bine ca a fost pe faza prietena ta.
big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și ce vrei noi să-ți spunem? Important e că a trecut.

Întrebări similare