Sincer am dat de toate natiile de tigani, de la interlopi pana la cei educati si cu carte, m-am inteles cu ei neasteptat de bine, adica nu am treaba cu ei. Am copilarit si cu destui,, era full candva zona mea de ei, dar nu am avut cine stie ce anturaje pentru ca fiecare are drumul lui.
Daca as fi singur pe strada si dau de o gasca d-asta as sta destul cu o teama ca in cazul in care vor sa se ia de mine n-am nicio sansa sa ma apar, nu stiu daca mi-e chiar frica, mai degraba nu vreau sa am de-a face cu ei. Daca imi era frica traversam strada de fiecare data cand dadeam de vreunul pe strada, dar asa cred ca trec aproape zilnic pe langa minim unul fara sa fie vreo divergenta
Nivel 3 sa zic, de multe ori am trecut pe langa ei si nu mi-au facut nimic. Si in cartierul ala f rau famat din Bucuresti, pe unde e strada Livezilor unde-s toti drogatii, nu mi-au facut nimic, singura faza au zis "sa nu cumva sa filmezi frate ca na, ne drogam pe aici...", in rest nu. Depinde si de noroc.
Nu îmi este frică, doar că partea imorala este nesuferită, atât. Tu, ce spui?
De tiganii smecheri, foarte frica, astia au treaba cu oamenii si daca nu au treaba cu ei. Eu am un cartier de tigani in zona si nu au treaba cu mine, dar anul' trecut a vrut unu, nu de aici, sa ma bata; ori o luam, ori luam 25 de ani de puscarie. Eram cu cateii la plimbare si s-au bagat in apa (râu). Mai jos erau niste unii, un vecin si 3 specimene, doua femei si ciumpalacu asta. Una din alea tot avea treaba cu mine ca i se parea ca ma uit la ea, si cand am trecut pe langa ei, sa mergem acasa, cainii mergeau pe mal, cum merg de obicei, si aia a inceput sa ma ameninte si sa ma injure. I-am zis "cioara". A vrut sa vina ea sa ma bata, ca ea nu-i cioara, dar la ce vocabular are e cioara ciorilor, dar a iesit cioroiu. ) De era semiintuneric, nu-l vedeam de negru ce era. L-a oprit vecinu asta. Am la mine un fier beton ascutit la ambele capete, ca mno... E ca o sulita, are cam un metru. N-am folosit-o inca pe altii, m-am intepat in maini de vreo 2 ori, din greseala. )
0
De ce mi-ar fi frica de ei?
Poate intr-o zona rau famata, dar acolo mi-ar fi putin frica de oricine.
La mine in zona, cel putin, tiganii nu au treaba cu nimeni.Au niste hoti si cativa batausi, dar aia se rezuma la lucruri rele in propria comunitate.
Nu îmi e frica de țigani, eu am avut experiențe neplăcute cu romanii, nu cu țiganii. Și un roman îți poate da in cap noaptea sa te fure.
Anonimouse25163 întreabă:
Bruh911 întreabă: