| vladutzumuresan1996 a întrebat:

De la cate pahare de vin te imbeti daca nu ai mai baut vreodata?

9 răspunsuri:
| Expressions a răspuns:

Minim 2 maxim 6.

| dannys a răspuns:

Depinde eu de exemplu ma ametesc din 2 pahare de vin si ma mai ametesc cand beau bere doar dintr-o doza(un pahar de bere). Doar ametita am fost niciodata beata

| aLExaNdRuUUul a răspuns:

Depinde si cat este de tare vinul. S-ar putea de la un pahar sa te ametesti un pic.

| TheOnly a răspuns:

Depinde cum bei vinul daca il bei repede din 3 pahare daca il bei incet din 6-7 pahare

| Peridava a răspuns:

Daca nu ai mai baut, poti sa te imbeti si de la jumatate de pahar, nu mai multe. Depinde si de organism.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde cat de tare e vinul, daca bei sau pe stomacul gol, depinde de organism, depinde de viteza cu care il bei samd...

| titicristina21 a răspuns:

Poti sa te imbeti si din 1 depinde de categoria vinului iar de la 1 se poate ajunge pana la 6!

| untu a răspuns:

Depinde de marimea paharului, de taria alcoolului din vin, de organism, adica ca daca esti suparat te imbeti mai repede de la 1 pahar! Deci poti sa-l bei in maxim 2 pahare in inghitituri mici si sa mananci alune prajite! Daca vrei sa bei un sprit foarte bun, pui 3 sferturi de pahar si restul il umpli cu apa minerala!

| SantaClaus123 a răspuns:

Depinde ce fel de vin, daca bei unul de ala tare Jack Daniels ( nu stiu daca ii vin ) de la 1 pahar de 200 ml esti praf, baza ii cat de tare e vinul respectiv

Întrebări similare