| LaviniuA a întrebat:

De la ce v-ati enervat ultima data?
Eu azi m-am enervat ca n-am avut timp sa merg la cafenea si mi-am luat de la aparatul din Lidl. Aparatul ala uneori face o cafea foarte proasta. M-am enervat pe el, am varsat cafea pe jos si am plecat nervoasa.
N-am avut timp nici sa urmaresc emisiunea preferata, despre situatia geopolitica actuala si asta a fost un motiv in plus.
Acum mi-a mai trecut.

21 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Cafeaua de la aparatul din Lidl este mai bună decât la Starbucks, deci nu te cred. Îmi iau zilnic și are același gust. M-am enervat azi pentru că nimeni nu se ține de orar, avem 3 Profi care și-au pus cursurile în zilele in care normal aveam LIBER, și asta mă neliniștește teribil.

| LaviniuA explică (pentru Frank51):

Mie mi se pare ca uneori e diluata. E un aparat destul de bun totusi, fata de altele.

| johnnny123 a răspuns:

Ba suferi de nervi, ba de plictiseală, ba de depresie.
Nu ai și o setare de stare normală?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

M-am enervat când mi-am dat seama că au revenit câinii pe străzi, dar m-am calmat scriind 5 emailuri la Primărie.

| LaviniuA explică (pentru supadeceapa):

Normal ca mai apar și câini, alteori pisici, păsări… ce-ai vrea sa vezi, elefanți?

| supadeceapa a răspuns (pentru LaviniuA):

Nu e normal să dai de haite de câini la fiecare colț de stradă, mai ales într-un oraș mare. Nu am mai văzut așa ceva decât la periferii, acum 15 ani.

| Dismally a răspuns:

Ma enervasem ca mi s-a ars televizorul si cum il foloseam si pe post de monitor, am ramas cateva zile fara internet, fara filme, fara sa pot face ceva pe la calculator, fara sa-mi pot verifica email-ul sau site-urile.

| CleanHeart a răspuns:

Eu nu mă enervez, nervii mei se enervează
Nop, la mine e scurta, în gând și la revedere

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M a enervat vecinul care a dat cu bormasina azi la orele 06.30

| LaviniuA explică (pentru anonim_4396):

Un vecin harnic, bravo lui laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru LaviniuA):

Nu e legal ce a facut, este ora de liniste pana la 08. Si asa aveam un vecin care ma inregistra cand faceam sex, pe motiv ca sunt homosexual si ii placea sa asculte, asa ca am fost la usa sa imi dea inregistrarile si nu voia, ma considera nebun, dar eu sunt perfect normal. Doar ca sunt foarte destept si imi dau seama

| AdioTPU a răspuns:

De obicei sunt toleranta, mă enervez greu. Totuși, ultima data m-am enervat când am fost la supermarket și am constatat că prețul de la raft la un produs, nu corespundea cu cel de pe bon.

| LaviniuA explică (pentru AdioTPU):

Asta mi s-a mai întâmplat și mie. Trebuia sa sun la Anpc dar erau niște amărâți vânzătorii și i-am lăsat

| 199onur7 a răspuns:

Azi am traversat un oras întreg din locația de unde eram si in fața mea eu find pe autbanda cu bicicletalaughing)))))) era o mașină tot clacsona la mine si prostu vedea ca eu oricum nu aveam ce face era mult de mers pana sa iea de subt pot si de pe autobanda si i-am arătată degetul din mijloc si el ma injura laughing)))) si am accelerată si imediată am vazut benzinărie si acolo m-am dus si apoi al loat apa si am continuată sa traverseze orașul si am reușit asta ma enerveat azi șoferul asta nebun.

| RosaliaOriginala a răspuns:

Ce drama queen esti… nu mergi la munca femeie? A stai, am uitat, esti femeie, nu poti sa te intreti singura laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Bine i ai zis, bravo!

| Ha0s a răspuns:

Eheee, bun venit in lumea mea. Mă enervez din orice, sunt foarte impulsiv și asta mă sperie un pic.

| marniii a răspuns:

Ai stat toata ziua suparata pentru o cafea?

| LaviniuA explică (pentru marniii):

Am si eu tabieturile mele

| Clorixene a răspuns:

Altădată alege alt tip de cafea, asa patesc si eu de ceva timp cu aparatul ala de la lidl