| RAY a întrebat:

De la Dulcica1234
Hei! Sunt Dulcica1234. Scuze de îndrăzneală, dar îl știi din întâmplare, cumva pe Alex20188? Eu una l-am cunoscut, dar de câteva zile nu mai răspunde pe nicăieri. Mă gândeam că poate i-ai răspuns la vreo întrebare și astfel îl știi. Sunt utilizator junior și nu prea mă ajută mulți, ba chiar unii fac mișto și mă cred nebună. Dacă dorești, poate mă ajuți tu, te rog.

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

E si normal, explicatia e simpla (pentru cei ce vor nega ca ce ai zis e corect):

Natura a vrut sa perpetua doar, frumos = barbat alfa, bazat, stapan pe el, puternic, descurcaret.
Deci inconstientul fetelor asta primeste ca informatie.
Asa ca PAC "asta e bun pentru cuplat, trebuie sa faci copii cu el", se indrag de tine si ar face copil cu tine, 1-0 pentru natura.
De aia se si indragosteste, ca sa nu mai judece, adica executa softul naturii de fapt.

Celelalte calitati nu sunt necesare pentru asta, asa ca de aia nu mai conteaza nimic in afara de fizic.
Ca daca personalitatea ajuta la perpetuare, se indragosteau de personalitate, si nu mai conta fizicul. Si femei si barbati.

Si asa e la toate varstele cand inca mai suntem frumosi si frumoase, si alea mature la fel!
Nu se uita daca intai nu atragi fizic, chiar daca daca atragi, apreciaza si celelalte calitati dupa aia.
Apreciaza si alea tinere dar tot dupa aia.

Si barbatii la fel, daca una e misto, aia matura cu ei pe jos si el zice sarumana!
Si femeia accepta orice mizerie de la unu doar ca arata bine sau i-o trage bine (ca si trasu asta bine se traduce tot prin calitati alfa).

21 răspunsuri:
| simplaexistenta a răspuns:

A, da, l-am vazut amu' juma' de ora, si-o trăgea cu una prin boscheti

| Cinic a răspuns:

Nu pot sa ma abtin, imi cer scuze! Userul alex 20188 cel mai probabil este cu o alta disperata si îi face stropitoarea praf lu' aia. In timp ce dulcica este in calduri, pardon indragostita sincer si iremediabil de tanarul nostru june laughing

| RAY explică (pentru Cinic):

Avantajul de a arata bine, dar sufletul conteaza

| Cinic a răspuns (pentru RAY):

Nuu, boss! Sunt absolut sigur ca a cucerito cu personalitatea lui grozava si cu sufletul lui bun laughing ce nu stie dulcica este, ca ala este posibil sa-i fi trimis poze fake si de fapt el sa fie mai urat ca dracu laughing sau a mintit-o ca are 20 de ani si este sutdent la medicina, cand de fapt el are 45 de ani, nevasta si copii. Conteaza si personalitatea, dar la femeile mai mature, macar 25+. La astea mici daca esti frumos poti sa ai 10 ani de puscarie si sa fii retard, se vor indragosti pe loc de tine. Exista un motiv pentru care TPU este plin de single mums. Aia sunt frumosi si nu trebuie sa aiba nici o calitate. Vine omu' se descarca si pleaca. Si fata ramane cu copilul.

Si noi la fel punem pret doar pe fizic pana pe la 30 de ani cand ne maturizam si ne asezam la casa noastra, face parte din dezvoltarea noastra, am intalnit oameni care nu inteleg de ce adolecenti se comporta imatur pai e logic, cu toti doar prin experiente ne maturizam nu ne nastem maturi, nu avem de ales de multe ori asa ca suntem obligati sa ne maturizam

Nu toti ne maturizam. Am colege la 40+ care se vaita de singuratate! Viseaza la printi frumosi. Ele nu vor sa accepte realitatea, si anume ca acei printi frumosi se insoara cu printese tinere si frumoase. Si mai sunt si misandre.

Cei drept se si promoveaza ideea ca putem avea absolut tot ce ne dorim doar sa vrem

| RAY explică (pentru Mosotti):

Daca ar exista un dumnezeu corect si bun nu ar exista asa ceva, din start e discriminare de ce uni sa fie frumosi si uni urati

| Cinic a răspuns (pentru Mosotti):

Sunt de acord cu ce spui in afara de treaba cu " alpha". Asta este o vrajeala. Am vazut in jurul meu ratati complet, fara nici o calitate in afara de aspectul fizic, care combinau femei pe banda rulanta. Nu tu job, nu tu perspective de viitor. Pacanele bifat, droguri bifat. Fata ramasa gravida, "the alpha" plecat. Si in acelasi timp cunos si tipe super misto, super feminine care si-au facut familie cu barbati neatractivi si saraci. Mai rar, dar am vazut.

Dumnezeu nu este de vina pentru alegerile noastre, barbati sau femei. Ca si barbat scund si cu o fata ok'ish, iti pot spune ca am avut parte de cateva iubite superbe, genul ala care rupe capete pe strada. Cea mai mare greseala pe care o fac barbatii, mai ales in tinerete, este ca se concentreaza pe cantitate si aspectul fizic al femii in loc sa se concentreze pe compatibilitate. Eu am luat totul la rand! Grase, slabe, inalte si pitice. De la 20 la 40+. Dar asta nu are nici cea mai mica valoare daca nu ai o familie unita. Si aici la chestia cu " casnicie/relatie fericita" este vorba despre noroc sau sanse sau ajutor divin... cum vrei tu sa- o iei. Cele mai multe realtii din jurul meu, sunt fake si distruse din orice punct de vedere. Asa ca mai bine singur ca mine decat sa dorm noaptea in pat cu o femeie care nu ma iubeste si sta cu mine doar pentru ratele de la banca si gura lumii. Fara sex, fara afectiune... doar sa zica lumea ca esti insurat/maritată

| Mosotti a răspuns (pentru Cinic):

Nu ai inteles!
Ratarea din societatea de azi si calitatile NU conteaza. De aia si invart fetele.

Frumusetea e ca o tabla unde inconstientul femeilor vad ca barbatul ala e capabil, emite acele calitati, ca nu le are, asta e teapa, insa pentru inconstient nu e din pacate, si de aia pica in plasa, ca din punct de vedere al naturii, el corespunde.

Natura nu stie ca e de nimic ca fizicul lui emite fals, si nici nu o intereseaza ca nu are niste calitati care nu ajuta la ce vroia natura.
Ca genetic nu am evoluat deloc. Legile atractiei sunt aceleasi.
Ea citeste ca e capabil si cu tot ce ii trebuie, vrea sa ii faci copii cu ala, atat, nimic mai mult.
Nu stie sa afle daca fizicul emite fals. Ca la majoritatea nu emite fals. Chiar daca sunt nenorociti ca si calitati, lucra la meserii, au ceva bani, se descurca chiar daca nu au carte.

E cum ai avea un cititor de legitimatii, si de fapt legitimatia ta e falsa insa f bine reprodusa, dupa cititor ai acces in acea cladire oriunde, cum ca stie ca esti de al lor. Ca dupa aia se afla ca au luat teapa, e alta!
Adica in cazul nostru dupa ce fetei ii trece dragostea si vede cu ce panarama a facut copilul.
E f simplu mecanismul de ce si cum.

Sau cum apari cu IP de boss desi IP ala nu e al tau. Sa zicem ca se stie ca IP ala e al lui xulescu care e nu stiu cine, dar tu nu poti detecta daca e ala sau altul, zici ca e ala.

Alea misto care au facut cuplu cu barbati neatractivi si saraci, nu stiu cat de neatractivi erau pentru ele, nu conteaza cum ii vedem noi! Sau poate au anume probleme ascunse si nu sta unu mai ca lumea cu ele.

Ai dreptate! Am inteles si sunt de acord cu tine inca de la prima afirmatie, nu te-am contrazis de fapt. Ci doar am specificat ca "alpha" te face doar aspectul fizic, nu actiunile. ( desi cred ca si tu ai spus acelasi lucru). Si am adaugat ca exista si exceptii. Dar da, 90% din ce ai spus, consider ca este adevarat!

| FreddieM a răspuns (pentru Cinic):

Fain răspuns, felicitari.
Cheers

| Cinic a răspuns (pentru FreddieM):

Multumesc.

Alfa te face si actiunile de alfa, dar in general cum am zis, se considera ca daca ai figura de alfa (nu corpul neaparat, poti vedea unu fibrat frumos la sala la care nu se uita nici dracu, si unu cu corp otova dar potrivit ca greutate la care se uita multe femei, primul nu are figura de ce trebuie si nu atrage, al doilea insa da), ai si celelalte actiuni.

Ce inseamna actiuni de alfa, atitudinea aia masculina, capacitatea de a rezolva problema in caz de ceva, de ex daca vin unii sa te atace sau sa o atace pe gagica ta, nu sa fugi ca prostu cum fac unii daca vine fostul aleia, ci ii f una in gura si gata treaba.

Adica aia pasaricati "rezolva-ti problemele...cu ala ca nu am chef de probleme".

Alfa "lasa-l sa vina..hai, din momentul asta orice problema a ta devine si a mea, se ia de tine, inseamna ca se ia de mine", si poc. Adica ce facea si in trecutul indepartat cu intrusii de pe teritoriul lui.

Si ai sa vezi culmea, ca vezi dupa figura care e pasaricatul si care nu. O sa vezi si tu ca barbat asta.
O sa vezi ca unu are mutra de golanel smecher chiar daca se poarta frumos in societate, altul de pampalau sau din ala cuminte.

Si inca o actiune care o mai are alfa e descurcareala, iti munceste orice oriunde si oricat.
Se descurca si in razboi, care lemne si tot are bani.
Tipic face meserii fizice mai mult, nu prea le place cartea astora.
Tot dupa figura o sa-ti dai seama daca are studii sau nu.

Daca nu e de mancare, se duce si bate pe altii si tot iti aduce mancare acasa.

Dar ultima asta calitate la unii poate lipsi, dar rar sa stii, adica sa fie ratat cum zici tu.
Unul din prietenii mei e alfa, ramai masca, se descurca oriunde si oricum.

Nu il intereseaza filosofeala, nu are treaba cu spatiu, cu chestii din astea, el e cu pragmatismul, gagici-munca-ce il ajuta pe moment si atat.

Nu are studii superioare, te rupe la bataie la o adica, munceste bine si mult si orice, mureau femeile dupa el, chiar si acum la 45 ani, agresiv in general, daca il supara cineva pe nedrept, il arde si in mijlocul strazii fara sa il intereseze consecintele, spre deosebire de pasaricati (ca si mine, ca o recunosc) care "aaaoleu, vine politia, aaoleu, ma duc la puscarie", si ala ma simte ca mor de frica si poate imi f el una.

Nu are multi bani.

Nu e bine ce face, dar zic ca si trasatura alfa, ca instinctul nu stie de politie si puscarie, cand intra in transa, nu mai are controlul, vezi? Intra natura din el in functiune, se taie gandirea constienta. Si stie "trebuie sa evit frate ca..parca vad ca fac o prostie odata urata de tot daca mi se taie firu in timpul ala".

Femeile din astia vor! Frumusei si cam rai asa.
Cu mine se intelege f bine ca ne stim de copii, dar ma uimeste sa vad un alfa si sa-l cunosc.
Tocilaru cumva cu un alfa, mori de ras. N-am fata de tocilar, dar nu de alfa ca el.

In schimb celalalt prieten de aceiasi varsta programator, zero succes la femei.
Desi sal de 17000 lei net, casa lui cu 2 camere cumparata de el nu mostenire, nu datorii, aparatura profi in casa, masina de 20000 euro luata de el banii jos, cuminte, linistit, destept, deci ce nu are celalalt. Are si asta alfa casa cu 2 camere dar de la parinti.
Asa ca, e f clar, pe ala il pui jos cu un sfert de mana la o adica.
Nu atrage! Iar daca sta careva, o sta din interes.

Si vezi clar diferenta intre ei dupa figura, mi-ai zice care e alfa si care e celalalt.

Bazat si hq thredat! Ar trebui sa postezi mai des la intrebari. Nu am contra argumente!

Am tot postat, mereu am postat la subiecte din astea la dragoste, relatii, familie.

Era cineva care se supara ca tot postez din astea mereu la fel.

I-am explicat dar nu a inteles:

1 - El umbla simultan pe n subiecte si normal ca vedea acelasi lucru cam, de n ori, dar nu scriam pentru ea.

2 - Ptr useri nu e asa! Cand cineva deschide o intrebare, ala nu stie ca in alta parte s-a zis asta, si daca intreaba ceva ce e cam la fel, ce sa zic? Sa nu mai zic? Doar ca e nu stiu unde in alte parti?
Ala nu stie, pentru el e prima data cand scriu.

3 - Daca sunt 3 useri, si scrii cam acelasi lucru la fiecare la o intrebare, scrii ca sa primeasca notificare fiecare. Ca unii daca nu primesc, nici nu mai intra pe intrebare.
Faptul ca scrii doar unuia, nu inseamna ca si ceilalti 2 vad, ca poate nu mai intra. Ca sa fi sigur ca vad, scrii si la aia daca au raspuns cam pe acolo.
Asta sigur daca toti 3 dau cam acelasi raspuns sau intreaba cam acelasi lucru doar formulat altfel.

Dar degeaba., e greu de priceput.

Si pe FB e la fel. Daca nu primeste si x notificare, poate nu mai intra pe subiect, nici nu mai vede ca ai zis celuilalti.
Pe Softpedia e altfel, acolo nu exista notificari personale, acolo zici ce ai de zis odata, si daca intra sa citeasca bine, daca nu, aia e. Vede doar cine intra iar.

Neaga ce zic despre atractie si restul. Mereu zicea ca spun prostii.
Desi stia ca asa e, insa il afecta, si de aia nega.
Adica chestia aia "aaa, nu ma plac cei de sex opus nu ca nu arat bine, ci ca-s ei nu stiu cum, eu nu am nici o problema".
Ca suporti mai bine psihic asa.
De acolo vine negarea.

Ca daca arati bine, chiar daca nu recunosti, stii clar ca asa e, ca simti pe tine. Dar nici nu negi.

Stii cum e?
Daca arati bine:

1 - Daca spui numa tampenii si banalitati nu conteaza ca nu esti cine stie ce destept ca doar nu e nevoie, zice ca nici ea/el nu filosofeaza, deci e foarte bine.

2- Daca incerci sa o agati cu glume si altele, zice ca esti simpatic si ca ii place, desi ea te-a placut de dinainte deja.

3- Daca esti destept "wow ce chestii interesante spui, asa vreau, unu destept".

Daca nu arati bine si nu prea atragi:

In cazul 1 zice ca esti prost si ca nu ai nimic in cap.
In cazul 2 zice ca "ete si tampitu asta cu ce incearca sa ma agate, vai de capu lui ce penibil e, se mai si imbraca scump de parca crede ca ma impresioneaza, hahaha".
In cazul 3 zice ca plictisesti, gandesti prea mult si despici firul in 4.

Eu cred ca e clar totul. Si se verifica in real oricand.
Si am uitat, alfa si la puscarie o duc bine! Pana si acolo se descurca si sunt sefi.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Multi prefera sa trăiască în minciuni, multi neaga adevărul, că nu contează fizicul că contează sufletul că Irinel )))))

Dumnezeu nu a creat egalitate

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Aia care nu au fizic zic ca nu conteaza fizicul, aia care arata bine niciodata nu neaga asta macar pentru ei.
Aia care nu-l au prefera sa zica ca nu aia e cauza, suporta mai bine situatia sa zica ca ei au o problema.

E si normal, explicatia e simpla (pentru cei ce vor nega ca ce ai zis e corect):

Natura a vrut sa perpetua doar, frumos = barbat alfa, bazat, stapan pe el, puternic, descurcaret.
Deci inconstientul fetelor asta primeste ca informatie.
Asa ca PAC "asta e bun pentru cuplat, trebuie sa faci copii cu el", se indrag de tine si ar face copil cu tine, 1-0 pentru natura.
De aia se si indragosteste, ca sa nu mai judece, adica executa softul naturii de fapt.

Celelalte calitati nu sunt necesare pentru asta, asa ca de aia nu mai conteaza nimic in afara de fizic.
Ca daca personalitatea ajuta la perpetuare, se indragosteau de personalitate, si nu mai conta fizicul. Si femei si barbati.

Si asa e la toate varstele cand inca mai suntem frumosi si frumoase, si alea mature la fel!
Nu se uita daca intai nu atragi fizic, chiar daca daca atragi, apreciaza si celelalte calitati dupa aia.
Apreciaza si alea tinere dar tot dupa aia.

Si barbatii la fel, daca una e misto, aia matura cu ei pe jos si el zice sarumana!
Si femeia accepta orice mizerie de la unu doar ca arata bine sau i-o trage bine (ca si trasu asta bine se traduce tot prin calitati alfa).

| Dragosdoar a răspuns:

De ea e Dulcica1234 si vrea sa se bage în seamă cu Alex20188?