La fel e și viața mea. Rutina mea de zi cu zi mă plictisește, iar în timpul meu liber stau pe aici pe TPU, ascult povești de groază pe Youtube și citesc horoscopul, doar așa ca să am ce face și să mă amuze puțin, dar nimic mai mult!
M-am săturat de monotonia asta dar n-am ce face. Prieteni n-am aproape de loc în viața reală, doar câțiva adunați de prin alte țări. am senzația că toți românii se feresc de mine
Poate ar trebui sa le iesi tu in cale, astfel nu ii mai poti invinui ca te ocolesc. Uneori asteptam sa ni se intample lucruri pe care noi ar trebui sa le facem apoi ne autointitulam ghinionisti. Dar daca ne-am ridica de pe scaun si am pleca sa intalnim oameni sa zambim, sa vorbim?
Imi pare rau sa aud asta, dar nu te gandi ca romanii sunt un popor prea prietenos. Probabil esti mai diferit, iar romanii percep gresit acest "diferit". Oricum asta nu inseamna ca se fereste toata lumea de tine. Oricine are in lumea asta suflet-pereche, si aici nu ma refer doar la iubire, ci si la prietenie. Chiar as vrea sa te cunosc personal, sunt sigur ca ai anumite calitati frumusele pe care poti sa te sprijini si chiar sa iti creezi un job frumos.
Asta sună ca și cum ai spune "Am o viață dar nu știu cum s-o trăiesc."
Cum să se întâmple ceva dacă tu nu faci nimic?
Fă ceva.
Fă ce-ți place.
Se mai întâmplă. Fă o schimbare, fă-o tu interesantă cu lucruri și activități plăcute, care să te reprezinte.