E gresit sa vreau o pauza de la tot? Nu.
Sa nu mai vad pe nimeni, si sa nu ma mai intereseze de nimic?
Nu. ( Nu la modul nesimtit de a nu ma mai intresa de nimic)
E gresit sa imi doresc o schimbare mare in viata mea? Nu.
E gresit sa imi doresc sa schimb mediul sau tara? Nu.
Unele persoane mi-au spus ca problema e la mine, nu in exteriorul meu...Dar nu suntem influentati de exterior oare?
Da, suntem influențați de exterior. Dar atât timp cât am trăit până în acest moment, de la naștere. Dar suntem influețați din interior de un miliarde de ani de experiențe de viață acumulate de la strămoși până la Adam și Eva, primele celule sexuate. Care crezi că e mai puternică influență?
Chiar trebuie sa ma multumesc cu ce "mi-e dat" si aia e? Acea influență interioară este cel mai mare dat pe care îl ai. Cu ceea ce îți este dat în exterior, să nu te mulțumești niciodată.
Va multumesc, mi-a prins bine raspunsul dvs.
Aveti dreptate, suntem influentati din interior pana la primele celule sexuate.
Caut sa ma vindec de bagajul transgenerational si blocarile create in mintea si trupul meu de la nastere si pana la momentul actual.
M-am reprimat foarte mult.
Nu am inteles ultima fraza scrisa...Cu ceea ce iti este dat in exterior, sa nu te multumesti niciodata. - Aici ati fost sarcastic sau a fost o fraza pentru a schimba lucrurile in mai bine si in mai multumitor ori de cate ori simt ca trebuie in exterior?
Nu, a fost un sfat referitor la relația cu succesul. Succesul este un moment. După ce ai ajuns la succesul propus ce faci? Dacă nu mai faci nimic, fiindcă ești mulțumit, seamănă cu starea de după moarte, că nici atunci nu mai faci nimic. Când evreul în Vechiul Testament ( nu te speria, nu îți tin predică de convertire, sunt ateu) exclamă - Viu este Domnul!- spune că este dinamic adică în mișcare, în evoluție. Dacă vreți să mai vorbim discuții la nivel înalt, mesaj privat sau felicitare pe TPU și vă răspund.
Nu e greșit. Suntem influențați de exterior, dar ține și de noi cât ne lăsăm influențați.
Întotdeauna e bine să speri pentru mai mult.
Ia-ți o vacanță. Vin zilele libere de 1 dec, mergi la munte, undeva mișto.
Esti satula care nu ti mai te satura dumenezu de din ala mare de la barbati, pai cum iti permiti tu nesatulo sa ma faci idiot pe pagina mea de tepeo ca vede mama aude la telefon si face ca toati alea NEsatulO