| uply a întrebat:

De multe ori in public imi vine sa rad, fara sa vreau, de ce-mi aduc aminte.Cred ca la mai multi li se intampla asta, si as vrea sa stiucaum sa fac sa nu-mi mai vina sa rad, mai ales ca lumea s-ar putea uita ciudat la mine.
Imi vine sa rad mai ales cand ma simt stresat s-au suparat din cauza unei probleme.
Multumesc! dau funda!

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Si daca razi ce? Foarte bine ca mai poti ride, fie chiar si de nervi sau oboseala, am observat ca lumea ride astazi tot mai putin si mai rar. E o reactie de protectie a creierului la situatii de stress. Asta e, rizi daca-ti vine, ce-ti pasa ca ar putea spune cineva ca nu mai ai toate tiglele pe casa? Iti baga cineva bani in buzunar, din cei de pe strada? Iti da cineva de mancare? Nu, deci ce-ti pasa? Cu timpul, pe masura ce o sa te mai maturizezi, o sa reusesti sa te stapanesti, daca nu o sa dispara de la sine aceasta manifestare. numai bine, nu-ti mai face griji inutile ca aveam atatea altele serioase pe cap happy

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu conteaza ce face lumea daca razi, e bine sa iti mentii acest ritm pentru ca supararea nu face bine, acum iti zic ca nu ai avut multe probleme in viata si asta e datorita starii euforice care o ai, atragi binele in viata ta.

| cristiano96 a răspuns:

Este foarte sanatos sa razi, dar iti pui castile in urechi si lumea o sa creada ca vorbesti la telefon...mi s-a intamplat si mie, trece in timp.