Frumos.Dar care e intrebarea? Ce parere avem noi despre povestea sta sau ce?
Nu am nimic in legatura cu moartea, mi se pare ceva foarte firesc, insa acest baiat a exagerat, punandu-si capul pe sinele de tren.
Voiam sa va dati cu parerea despre incident si cum ati putea preveni voi un astfel de caz.
Salut. Nu e așa de ușor cu depresia.
Sunt detalii mici care îți arată că o persoană ar putea suferi de această boală. De exemplu, dacă începe a fi mai retras, dacă nu-și exprimă sentimentele, dacă orice ai face tot nu e bine, dacă vede ceva negativ în ceea ce faci pentru el și altele.
Oricum, din cauza unui dereglaj de substanțe în corp se poate ajunge la așa ceva, oricât de tare ai fi tu psihic. Oricât ar studia medicii creierul, tot nimic nu ar ști despre el; au înțeles multe despre toate celelate organe, dar despre creier prea multe date exacte și nu „probabil" nu au aflat.
Când ajuți pe alții, efectele nu sunt doar cele ce se văd. Are efect imediat și asupra ta. Ce efect are? Fericire - Faptele Apostolilor 20:35.
Și ca final, de cele mai multe ori depresia trebuie tratată cu medicanente și timp îndelungat.
Lasa, ca nu-ti dau citate din Biblie. Hai spune motive serioase - sa vedem. Gandeste-te bine, dar sa nu te surmenezi.
Eu sunt de parere cabaiatul acela trebuia sa se gandeasca de 2 ori inainte sa faca asta.Eu am auzit un caz in care un om vroia sa se sinucida cazand de la etaj, iar politia a venit.El s-a aruncat, a mai supravetuit cateva minute si se ruga de doctori sa-l salveze, dar acestia i-au explicat ca nu au ce sa-i mai faca.
In concluzie toti cei care vroiau sa se sinucida si mai traiesc un pic vor sa traiasca.Iar acest baiat pur si simplu putea sa se gandeasca mult mai mult, pentru ca putea avea un viitor stralucit si in final putea trece peste toate greutatile.