| Bahamma11 a întrebat:

De obicei oamenii care au suferit o depresie raman cu sechele? sau gandesc altfel dupa incident? isi pot reveni complet, fara sa le mai treaca prin cap ganduri negre?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Uita de trecut dar ceva le ramane putina amintire, unele persoane prind experienta si se fac mai dure altele cedeaza si isi pun capat zilelor si asa mai departe.

| AG a răspuns:

Niciodata nu revii la starea initialastraight face Chiar daca trece timp, se acopera "tesutul stricat" sa spunem asa, dar e doar acoperit, va fi mereu un factor declansator ce iti va aduce aminte de suferinta. Niciodata durerea nu este complet eliminata, aceasta este doar mascata, ascunsa. Insa este acolo asta e un lucru cert.

| Bahamma11 explică:

Eu ma refer la altceva... daca peste ani imi aduc aminte mi se pare normal sa ma intristez, dar nu asta e problema. Vreau sa stiu daca ma voi simti in general prost, in viata de zi cu zi, daca voi avea sentimentul ca viata este foarte plictisitoare, fara rost...asta vreau sa stiu pentru ca este singurul motiv pentru care nu pot iesi din chestia asta