Eu nu am nevoie, inca vad perfect. Regleaza-ti luminuozitatea monitorului in functie de cum tie bine pentru. vedere cand simti ca te dor ochii.
Eu nu am nevoie, inca vad perfect. Regleaza-ti luminuozitatea monitorului in functie de cum tie bine ptr. vedere cand simti ca te dor ochii.
Eu nu am nevoie, inca vad perfect. Regleaza-ti luminuozitatea monitorului in functie de cum tie bine ptr. vedere cand simti ca te dor ochii.
Am si eu dar, nu sunt permanenti dar, vorba ta o sa ajung sa port si eu in curand!
Eu ar trebui sa port...am purtat din cls a 4-a pana acum 2 ani cand m-am saturat sa dau atatia banii pe ei ca la 4-5 luni mai dateam 2 mil degeaba...De un an de roaga ai mei sa ma duc la doctor sa imi iau ochelarii dar...la toamna zic
Eu nu port .
Nu cred ca o sa port vreodata stau la jumatate de metru de pc si nu-mi fac griji.
Din fericire nu a fost nevoie... dar si eu imi petrec foarte multe ore in fata pc-ului si mama mereu imi atrage atentia spunandu-mi ca pot ajunge sa port...
Eu port din cand in cand cand citesc, cand stau la calculator si pe strada Sunt pentru distanta
Si eu port. Asta e nu e un capat de tara. Daca stai mult la calculator chit ca stai la 2 m sau la 30 cm mai devreme sau mai tarziu o sa ajungi sa porti.
Cred c-o sa-mi iau si eu o pereche; se zice ca cei cu ochelari dau o tenta spre inteligenta; daca nu sunt, macar sa dau impresia.
NU port deocamdata, dar 100% voi purta in viitorul aprpiat deoarece nu vad bine la distanta vad in ceata. ... sper sa gasesc o pereche de rame care sa mi se potriveasca sa nu arat aiurea ca Jessy in copii de la 402.
. destul de nasol eu port darasta e viata trebuie sa-i port acum cand sunt mica pentru. anul avea lipsuri cand voi creste. oricum nu e asa rau.mai incerc eu sa-i dau eu jos cateodata si imi face mama cu tata capu' calendar:d. da m-am obisnuit...bye
Eu nu mai port. am renuntat la ochelari dupa cateva zile de exerciti de antrenare a sistemului ocular. cum? aici: http://tinyurl.com/m5rzz9
anonim_4396 întreabă:
Neimportant întreabă: