Eeeeeee, ce nesimtit. L-ai vazut vreodata? Adica in poze, sau ceva? ma gandesc ca poate e urat si ii e rusine sa ii descoperi fata de monstru. ) Sau, poate e foarte emotiv. oricum, merita cu varf si indesat sa i-o faci. Cel mai bine ar fi sa ii dai mesaj cu vreo 5 minute inainte, nu cu 3 ore. Dar este riscant pentru ca e posibil sa se razgandeasca el, la fel cum a facut si pana acum, inaintea ta. ce patetic! Anyway, eu zic in felul urmator. Stabiliti intalnirea, iar tu, cu 5 minute inainte, ii dai mesaj "Imi pare rau, nu pot ajunge. Ne vedem data viitoare". Daca iti da el vreun mesaj inainte sa i-l trimiti tu, ca sa se scuze, nu-i mai raspunde. Fii rea, asa merita nesimtitii!
Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar te-as sfatui sa ii faci la fel sa vezi daca intr-adevar este interesat de tine, altfel risti sa suferi, mai pui si suflet si astea pentru ce? Baieti sunt foarte multi, care poate sunt dornici sa te cucereasca. oricum eu iti doresc Bafta in viitor!
Buna scumpo. Sa nu ii faci si tu asa! Sincer. ce crezi ca o sa rezolvi daca ii faci la fel? El poate chiar nu a avut cum sa vina. Draga mea. Daca zice sa va intalniti si poti, eu zic sa te duci. Nu se stie niciodata. Niciodata sa te razbuni, platind cu aceeasi moneda.
Stiu cum arata, arata bine. e prieten cumva cu prietena mea. Eu nu vb cu astia chiar necunoscuti pe mess ca nu'mi place.
Si eu sunt rautacioasa de fel de asta am pus intrebarea sa vad ce'mi spuneti. poate exagerez.
Eu zic sa nu ii faci, pentru ca nu merita, poate chiar nu a avut cum sa ajunga, l-ai vazut in poze? Daca l-ai vazut si sti cum arata nu-i fa ca nu rezolvi nimic, incearca sa fiti doar prieteni, daca zice sa va intalniti du-te, nu are rost sa te razbuni, oricum daca ii sapi tu lui o groapa cazi tu in ea.