| anonimopsutecincizeci a întrebat:

De un an de zile stam in casa părintească a tatălui meu vitreg și am avut câteva experiențe ciudate.Acum un an am văzut lângă ușă o silueta de om înalt, cam aproape de 2 metri.Precizez că era noapte(nu știu exact ce ora). După o perioadă mama a văzut același lucru dar am aflat mai târziu.Iar acum câteva zile fratele meu mai mic(face 14 ani) s-a trezit noaptea și a văzut în camera în care dorm același om înalt, a stat puțin să își dea doua palme sa nu zica că i s-ar părea și silueta era tot acolo, apoi a dispărut imediat ca praful.El a zis că purta o geaca ca un fel de jacheta maro de piele in stil vechi cu guler textil.In aceeași noapte l-am visat pe bunicul meu din partea tatălui vitreg și purta aceeași geaca.In vis eram in fața unei case și îmi spunea că acolo a crescut (el în realitate s-a născut și a crescut tot aici în casa asta).Nu l-am cunoscut niciodată dar se potrivește descrierii siluetei pe care am văzut-o.Intamplarile astea se petrec odată la ceva timp și se arată pe rand cate unuia din noi.Nu inteleg ce se întâmplă.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Chemati preotul sa faca sfintirea casei si stafiile, strigoi si cine mai bantuie casa, vor dispare defintiv.

| Hyperion7 a răspuns:

Eu am avut o întâmplare asemănătoare, dar în somn.
Efectiv nu te poți mișca și ești nevoit sa asiști la cum se holbează silueta aia urâtă la tine.
Acest fenomen este produs de oboseala accentuata.
Bizar că toți visați sau vedeți același om.
Cum zicea și violleta, este nevoie sa sfințiți casa urgent.