anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De un timp incoace incerc sa imi fac ceva prieteni, insa am observat ca lumea doar evita, si isi dau aiere de vedeta, desii mereu incerc sa fiu de treaba, sincer si corect dar obtin tot opusul?
Iar ceilalti vad ca nici nu le pasa numai de ei insusi, vorbesc, sau se dau unii pe langa altii doar ca sa obtina ceva anume, dar cand vine vorba de a tine cu adevarat la tine se face ca nu aude, nu stie, nu poate, nu cunoaste...doamne
Peste tot unde ma uit vad numai oameni cu figuri si lasi, oameni cu 2 fete care sunt doar pe interes, si nu au 2 neuroni sa gandeasca, daca le explici ceva sau sa te deschizi in fata lor, incep sa se tina mai buni profitand de bunatatea omului sau nici nu le pasa sau o tin doar pe a lor...
Eu sunt genul simplu de om care ce primeste aia da inapoi, nimic altceva, si default sunt de treaba, dar cand ii vad pe toti caincerca sa para cine stie ce vedeta sau ca se tin mai buni ca sa iti castige respectul mi se face greata de astfel de oameni...
Eu inteleg ca poate toti trec prin asta la un moment dat insa daca toti am proceda asa, unde am ajunge?

3 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

M-ai bagat in seama ca sa ma jignesti cand nici macar nu am comunicat vreodata cu tine. Acum inteleg de ce te evita lumea, ciudatule :))

https://www.tpu.ro/go-to-answer/18473048/

| UnOmOarecare3000 a răspuns:

Inseamna ca nu ai cunoscut si altfel de oameni, cu suflet. Mai cauta si sigur vei gasi la un moment dat.

| Dariaa90 a răspuns:

Cu părere de rău, astăzi trebuie sa mergi pe un singur principiu : zero așteptări = zero dezamăgiri.