In UK nu e permisa vanzarea energizantelor la tineri pana in varsta de 25, dupa da. Moda sau nu e un produs care se consuma, se scoate bani si cine vrea bea.
Aia inseamna sa fii mafiot!
Copiilasi n ai ce le cere. Pff, stai sa vezi si adolescentii cu basini in creieri ) acolo e crima si pedeapsa
!
)) faza e ca rata de mortalitate in marea britanie rondeaza 45 - 55 de ani, la cat alcool si droguri baga in ei britanicii se sparg devreme in viata. Guvernul e speriat ca ramane fara populatie si a decis sa impuna 25 ani restrictie de vanzare, alcool, tigari si energizante la copii. Are avantajele ei Anglia dar sant si cateva tampenii prin guvernul lor plin de indieni, pakistanezi si englezi.
Mai bine zis - se invata ficatul cu gustul energizantului XD
La fel si in clasa mea. Il bea "pe stomacul gol" Posibil sa aiba impresia ca le da energie, la fel ca viciul cu cafeaua. asa si ei
Da, nu zici rau. Cei care invata sunt putini, intr-adevar.
Nu sunt prea sanatoase.
pot afecta psihicul.
https://www.scritub.com/......R61513.php
Oameni usor de manipulat, poate chiar mai slabi de la o generatie la alta, per ansamblu. Asta creaza si un efect domino, berbeci care dau cu capul dintr-una in alta, ca un exemplu aditional as putea pune pe tava viitoarea viata a acestora de familie, cel putin ale acelor cazuri cu mult mai grave si vizibile fara speranta.
Salut!
Din păcate aceasta este "moda" tineretului de astăzi, cu energizantele la ei aproape peste tot. Că sunt de 1 leu sau de 5 lei, în funcție de bugetul fiecăruia, acest "suc" canceros este prezent la cea mai mare parte dintre ei. Explicația mai exactă este că multora le place această băutură deoarece teoretic oferă și o energie (însă practic eu nu știu despre ce energie vorbesc ei), conștienți dar nebăgători de seamă de efectele ulterioare al acestui produs, mulți se bucură de prezent, dar și faptul că ăsta'i tineretul (nu prea educat), fiecare face cam ce vrea, destrăbălarea și anturajul sunt duse destul de departe (cazul cu vila devastată de revelion din București spre exemplu). Nu-i interesează pe ei că această băutură de regulă la doză de aluminiu le poate distruge la maturitate sau chiar mai devreme ficatul sau alte organe, ori că se pot îngrășa, dacă le spui nu o să auzi decât "e viața mea și fac ce vreau, tu vezi-ți de treaba ta". Nu prea sunt șanse să-i convingi să renunțe la această băutură din program, cum nu poți scoate alcoolul de la bețivani sau țigările de la fumători. Fiecare afectează atât sănătatea cât și financial. Din păcate și eu am băut astăzi unul după ceva pauză, dar doar de poftă nu de obișnuință. Nu știu cât am putut să te ajut cu răspunsul, în trecut aveam un prieten care'și lua energizante la doză de la Carrefour când era vreo 70 bani unul și apoi mergea cu ghiozdanul plin de ele și le consuma așa, aiurea, fără să-i fie sete... Pe lângă asta, țin să cred că aceste băuturi au și ceva (normal, o chimicală) care te face să le consumi aiurea ca să le faci vânzare producătorilor, și doar după multe probleme ajungi să renunți la ele până te însănătoșești și apoi începi bei iarăși...
Sunt bune, îți dau energie și sunt descurajate la vârsta adolescenței. Rețeta perfectă pentru ca un produs sa devina popular printre adolescenți.
Nu știu dacă e o regulă acum. Oricum, nu ar trebui să conteze ce beau. Și-o fac cu mâna lor. Nu cred că e vorba că nu știu că energizantele nu-s sănătoase. La vârsta lor ar trebui să fie izvoare de energie. Stagnarea fizică și mentală i-a moleșit de tot.
Mă refer la stagnare mentală. Adică nu îți folosești creierul.
Legat de aia fizică, nu îți folosești fizicul.
Nu mă refer la stagnarea condiției fizice sau mentale. Aia se duce în jos când stagnarea de care zic apare.
bogdannn114 întreabă: