E doar prostie romaneasca, merge saracia in Germania la furat si cand vine cu bmw gata se da mare,eu nu sunt pro stagnare =sa nu uiti de unde ai plecat,dar,un om cu creier nu se considera superior in fata altora,eu iubesc orice om care iubeste filozofia,pshiologia,stiinta,numai vb de angajati romani,jesus,eu m-am intalnit cu unu bogat,era mason, omul ala mi-a spus asa,uitate la angatati mei, ei fara pot, eu fara ei nu pot, cand o sa inteleaga romanul asta va fi altceva, romanul gandeste asa, sclavilor voi fara mine sunteti morti, ce aveti nevoie de bani, munciti ma gratis
Din lipsa de incredere in sine, incredere in ceilalti si o gramada de frustrari care se afla la persoana in cauza.
"Sunt mai bun/destept ca tine, pentru ca x, y, z"
Nu trebuie sa iei personal aroganta celorlalti, au ei probleme Lor de aia sunt aroganti si razgaiti.
Un om bogat din toate puntele de vedere, nu o sa fie niciodata arogant, ci modest. Mai ales cu cei inferiori lui, modestia nu se vede cand esti bun cu superiorii tai ci cand esti bun cu aia sub tine.
E o predispoziție genetică care se fructifică sau nu în funcție de mediu, anturaj și valori.
Sunt de părere ca aroganta se naște din invidie și lipsa de încredere. Antutajele și mediul în câte trăiești ar putea fi încă o varianta.