E vorba de mai multe aspecte care nu tin cont neaparat de bataie, poti fi considerat astfel si daca astepti sa ti se faca lucruri fiind obisnuit sa le primesti, cum ar fi curat, mancare, etc. Trebuie sa ramai o persoana decenta, daca ai avut binecuvantarea sa te nasti intr-o familie sanatoasa unde nu ti-a lipsit nimic fi recunoscator si nu te da in spectacol.
Pai si asta e o dovada de slabiciune, sa ne intelgem nu sunt pro bataie, mi se par chestii de iq slab, dar vreau sa zic ca nu toti copiii cocolositi ajung sa fie doar timizi si atat.
Probabil din psihologie, plus minus prejudecati pe care le gasesti pe oriunde te invarti.
Faptul ca un copil ținut în puf are un autocontrol slab și se bate pe stradă chiar da dovada de comportament femeiesc. Te întrebi de ce? Pentru de regulă un copil cocoloșit are un ego extrem de sensibil, consideră ca totul i se cuvine și are ieșiri violente atunci când lumea exterioară nu i face pe plac cum au procedat părinții săi. Nu știu tu sincer de unde ai tras concluzia ca persoanele care au fost ținute în puf sunt in general văzute ca fiind timide și cu un comportament de măicuță. Toti foștii copii ținuți în puf pe care i am întâlnit aveau o atitudine grosolană, erau extrem de aroganți și infatuați și manifestau ieșiri nervoase atunci când nu ieșeau lucrurile cu voiau ei. Adulții de azi care au fost copiii alintați de ieri, in cazul in care mămica și tăticul au rămas fără mălai, tind sa nu se descurce prea bine in societate.
Super fain răspuns, bați exact unde trebuie. Am în familie un exemplu, un pusti de 18 ani, nu l-au lăsat părinții să-și facă niciodată un sandwich singur sau să-și spele paharul după ce a băut, și acum se mira ca nu e în stare sa facă nimic. Practic, l-au ajutat sa devina,, handicapat''.
Cheers