| Andra_8863 a întrebat:

De unde imi pot lua o tableta grafica maxim 150 ron din Motru sau Targu Jiu? Si de la ce magazin si ce marca? Merci anticipat. Raspuns urgent!

Răspuns Câştigător
| CorontzGurGurul a răspuns:

Salut, din experienta iti zic nu-ti lua tableta pe post de jucarie. Ce vrei tu sa cumperi ai suprafata activa cat ecranul unui telefon, si mai mult o sa-ti faci nervi decat treaba. Daca esti experimentat si o sa scoti bani din ceea ce vrei sa faci cu tableta iti recomand Wacom Intuos4 Medium. Inainte de a face acest pas iti recomand sa gasesti una de imprumut sa vezi daca te poti obisnui cu ea. Risti sa o cumperi si sa nu o folosesti. Daca totusi vrei sa cumperi o tableta beginner class iti recomand Wacom Bamboo Pen CTL-460EN (270 Ron - eMAG, transport gratuit). Bafta

2 răspunsuri:
| Andra_8863 explică:

Da, eu vreau o tableta pentru a desena pe galerie desenatori. Am vazut cum arata si stiu cum s-o folosesc. Nu prea am un buget asa mare pentru o tableta de 270 ron, in schimb pot cumpara una de 2 milioane sau mai putin, iar tableta ta (sper ca ai ca doar nu mi-ai recomandat ceva ce nu ai si nu stii ca e buna si nu stii cum se foloseste), pe langa asta este si scumpa pentru bugetul familiei mele.

| CorontzGurGurul a răspuns:

Salut, raspunsul meu e la obiect. Detin o tableta wacom intuos4 medium de 1 an de zile, o folosesc zilnic pentru layout-uri. Inainte de asta am avut un jaf de 200 lei si mai mult m-am enervat pe acuratete si suprafata mica activa. Iti doresc succes, poate prinzi vreo oferta convenabila. Bafta