Doar pe internet? Crezi ca in real sunt altfel? Cine se poarta ca si cum ar fi superior, asa se simte. Inseamna ca nu te place si nu-i pasa daca atrage antipatie.
Cam foarte mulți observ că suferă de sindromul asta,,superioritate",de parcă nu ar avea același post,așa se simt de parca ar fi directori,vedete, am întâlnit și eu specimene de astea cu nasul pe sus și multi erau vai de steaua lor. Ori e o boala, gen megalomanie, ori multi nu realizează cat sunt de penibili având atâtea arfe pe stomacul gol, nu se dau miliardarii așa figuranți și se dau niste neica nimeni care trage de o ciorba 10 zile. Vor să pară perfecți pe internet că în realitate sunt total opusul a ceea ce pretind ei a fi virtual,daca in realitate nu primesc validare încearcă aici,fiecare are o problema nu e de condamnat. Nici în realitate oamenii nu sunt mai ok, foarte mulți aroganți care se cred genii,filosofi,psihologi,dar ei saracii nu știu nici tabla împărțirii Chestia este că mulți au fost la coada vacii s-au dus pe dincolo și vin cu arfe din strainate,uită de unde au plecat,nici nu te mai baga in seama,uită cât de jos au fost,dar multi tot acolo vor ajunge că dacă nu ai caracter nu prea poți ajunge departe fiindcă depinzi de oameni. Am cunoscut oameni foarte înstăriți care erau modești și sărăntoci ce lucra in fabrici cu arfe de zici că sunt stăpânii lumii. Lumea nu e ceea ce pretind ei a fi,foarte multi poarta măști în societate în funcție de propriul interes. Daca mă crezi eu nu am cunoscut pe nimeni care să fie el însăși decât atunci când era singur,și când era înconjurat de haita lui era la fel,adică un fals închipuit,când era singur nici nu mârâia,când era înconjurat prindea tupeu
Nimeni nu e perfect nici în realitate că se dau multi ceea ce nu sunt asta e altceva,ști ce am sesizat eu? Că tocmai oamenii care se dau sfinți,care judecă mereu,bârfesc,in taină fac numai lucruri degradante,josnice, mai aruncă cate o măslină la cate un naiv, naivă și așa prostește prostimea cu vorbe multe și fabulații, dar fapte 0, multi uită că faptele contează în viața nu vorbele,debitul verbal și tupeul jegos.
Eu sincer nu am întâlnit nici un om sincer de când sunt eu pe lumea asta,nu mai ipocriți și șmecheri cu parfum de dama,cred că oamenii cinstiți,omenoși sunt pe cale de dispariție,primează falsitatea,obrăznicia,ipocrizia,răutatea,cam așa sunt majoritatea oamenilor,ce e ironic este că mulți se dau sfinți,creștini,se duc la biserici și când ies de acolo nu mai bârfesc, blastămă,judeca,barfesc și lista e kilometrica,așa sunt foarte mulți în realitate, imagineaza-ti virtual cum sunt unii daca in realitate sunt de cea mai joasa speță.
Atentia virtuala nu te ajuta la nimic atâta timp cât nu aplici nimic în realitate, nu ai fapte, cu atenția aia o sa ramai. Când cauți atenție e clar că suferi, că nu ai găsit în realitate validare și încerci virtual dar nu te ajuta deloc daca nu ieși din zona de confort, ești doar ancorat virtual
Indeed.
Dar multe persoane trăiesc cu frustrări interioare, de asta apare și dorința de a se transpune într-o variantă falsă a lor, care pare "perfectă", iar platformele online avantajează acest comportament fiindcă nu poți vedea persoana respectivă într-un mod real și ele pot să arate falsa imagine a lor.
Trist. Fiindcă în loc să lucrezi(la general vorbiind) la propria persoană și să te focusezi doar pe tine, eliminând frustrările în procesul respectiv, cauți constant validare într-un mediu online, unde oricum nimănui nu-i pasă.
Superficialitate, minte puțină.
Pe internet ies în evidență doar proștii, cu comportament acru.
Dă-i drek.
Dacă vrei să fii un influencer de calitate, și să prezinți lucruri reale, detaliate, cu rezolvări cinstite, apare turma de proști, care începe să se tragă cu tine de mânecă, deși sunt niște nimicuri pe lângă tine, în viața reală.
Ei cu protecția anonimatului, tu fiind expus.
De aia se ferește lumea să prezinte altceva decât "perfecțiune" pe internet.
Dacă devii ținta unei turme de zeci de proști agasanți, situația degenerează foarte repede, iar proștii încep să te harțuiască și să te amenințe aiurea, doar din orgoliu.
Ți-o zic din experiență.
nyoentox2002 întreabă: