| wexceptional a întrebat:

De unde pot cumpara hartie artistica pentru a ii scrie o scrisoare unei fete pe care o plac? Si cum credeti ca arata mai bine cu stilou cu cerneala albastra sau neagra? Ce pot sa fac sa fie totul cat mai frumos si credeti ca sunt demodat daca ii scriu pe hartie? Nu vreau sa ma fac de ras vreau sa iasa totul cat mai bine si sa o fac sa zambeasca. Help!

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mergi la o papetarie sau librarie.
Cu stiloul ar fi frumos, cerneala... neagra presupun. Nu este demodat, este un gest frumos si clasic, poate apreciaza aceste lucruri.

Bafta! ^_^

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

În era tehnologiei tu mai scrii scrisori? Scrie i pe whatsap ca daca e sa fie ceva intre voi va fi, daca nu te place poti sa i scrii si cu litere de aur ca tot nu o dai pe spate.

| wexceptional explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ii scriu pe whatsap dar am spionato cand se uita la un film cu o fata care a primit o scrisoare si i-a placut poate o impresionez ce crezi?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De la papetărie. Cu cerneală roșie. Și să îți faci un stilou dintr-o pană de gâscă sau de porumbel. Sau mai bine de struț. Și să îi scrii versuri compuse de tine, cu dicționarul de râme. Și plicul să îl parfumezi cu mujdei de usturoi sau leurdă. O să iasă bine de tot.

| wexceptional explică (pentru sadrian46):

Nu am cerneala rosie o sa merg la papetarie sa vad daca au pana de gasca avea bunicu o sa caut in pod cred ca glumesti mujdei de usturoi? voiam sa dau cu paco rabanne invictus

| sadrian46 a răspuns (pentru wexceptional):

Am vrut să fiu amuzant, Pacco Rabanne, of course. Cerneală roșie poți să îți faci din vopea pentru ouă, Dar ma poți scrie cu cerneală simpatică, zeamă de lămâie care se vede doar dacă încălzești discret coala la destinatar. Și dacă ții coala în mână și te concentrezi intens înainte să o pui în plic, poți să transmiți și un spell, o vrajă.

| wexceptional explică (pentru sadrian46):

Nu am vopsea de oua ca a trecut pastele si lamaia o bag in ceai nu mazgalesc hartia cu ea mersi de ajutor esti amuzant stiu multe vraji ca m-am uitat la harry potter Incarcarous Mobilicorpus Levicorpus ce zici e bine?

| sadrian46 a răspuns (pentru wexceptional):

Nu, nu vrăji din acestea m-am referit, ci la modul serios, un gând bun, un sentiment puternic se pot transmite la distanță printr-un obiect, care funcționează ca un condensator, acumulator de biocâmp.