| NinaY a întrebat:

De unde pot cumpara mancare de hamster?big grin voi primi unul si nu prea stiu cum se ingrijesc, etc aceste animale!
Help, va rog?big grin Cat mai multe detalii si lucruri care m'ar putea ajuta cu acest animalut? multumesc anticipat!happy
Si daca chiar vreti, funditoaie!:*

Răspuns Câştigător
| paramore a răspuns:

Si eu am hamster, o cheama fufy:x sa stii ca nu mananca numai mancare de la petshop, poti sa iy dai salata, mere, pepene rosu, patrunjel, seminte(dar nu sarate)pere, castraveti, nuci, si trebuie sa-i tii permanent cusca curata ca sa nu miroase urat. uite eu am citit de aici
http://www.animalutze.com/categorii/hamsterul-.php

1 răspuns:
| patty32 a răspuns:

Te duci la Petshop [sunt convinsa ca ai in oras, cel putin la mine e plin de de`astea laughing)] si vanzatoarea iti va da tot ce-ti trebuie happy, in primul rand iti trebuie mancare, un recipient special pentru apa si eventual o jucarica laughing)
Toate astea pe langa cusca [presupun ca il vei primi in cusca laughing)]
In cusca se mai pune ceva [crede-ma ca-mi sta pe limba laughing)], oricum pentru a fi moale, dar toate detaliile le ai la Petshop tongue
Daca nu stii niciun petshop :
1. Te interesezi de unul, imposibil sa nu fie tongue
2. vezi ca si pe la supermarketuri sunt raioane speciale pentru animale, da` totusi nu se compara cu petshopurile big grin

App, ce nume ii pui?:X
Kisses :*