Se mai intampla si la mine...Cateodata intru foarte greu pe TPU, pe cand orice alt site merge perfect. Ma gandesc ca e foarte solicitat site`ul si ca merge greu. Cred.
Si mie mi se mai intampla...ieri nu ma lasa deloc sa vad o intrebare si l-am inchis de nervi
Nu mi se intampla asta mai demult... dar probabil ca este foarte solicitat.
Sa speram ca o sa isi revina
E din cauza browserului si presupun ca folosesti o varianta de IE sub versiunea 8 adica 6 sau 7.IE6 si IE7 nu suporta o pagina incarcata cu multe JS(javascripturi) si de aceea o blocheaza la afisare(vreau sa multumesc pentru asta domnilor de la microsoft care mi-au mancat 10 ani din viata cu bugurile lor:)). Cat priveste aceasta se poate remedia pentru user facand upgrade la versiunea 8, iar in ce priveste site-ul, adminul ar trebui sa remedieze bug-ul pentru ca sunt destul de multe metode pe net. Dar asta e si de obligatia userului sa anunte adminul, ca nu functioneaza site pe diferite browsere. Oricum cea mai buna metoda este de a schimba browserul. Cei de la Microsoft daca remediaza o problema, dau nastere la alta.Recomand folosirea browserului Firefox, Opera, Safari.Aceeasi problema am avut si eu cu site-ul meu:http://www.piratecrib.com.Dar am remediat problema din site.
E din cauza browserului si presupun ca folosesti o varianta de IE sub versiunea 8 adica 6 sau 7.IE6 si IE7 nu suporta o pagina incarcata cu multe JS(javascripturi) si de aceea o blocheaza la afisare(vreau sa multumesc pentru asta domnilor de la microsoft care mi-au mancat 10 ani din viata cu bugurile lor:)).Cat priveste aceasta se poate remedia pentru user facand upgrade la versiunea 8, iar in ce priveste site-ul, adminul ar trebuii sa remedieze bug-ul pentru ca sunt destul de multe metode pe net.Dar asta e si de obligatia userului sa anunte adminul, ca nu functioneaza site pe diferite browsere.Oricum cea mai buna metoda este de a schimba browserul.Cei de la Microsoft daca remediaza o problema,dau nastere la alta.Recomand folosirea browserului Firefox, Opera, Safari.Aceeasi problema am avut si eu cu site-ul meu:http://www.piratecrib.com.Dar am remediat problema din site.