| Unuseranonim a întrebat:

De vreo 3-4 zile ma simt demoralizat teribil. Am avut enorme atacuri de panica si nu le-am putut controla oricat de tare am incercat, cu pastile, cu hidratare, inspirat-expirat, nu a functionat. M-am stresat foarte tare si am avut un esec cu privire la sustinerea licentei. M-am incurcat la intrebarile comisiei si mai mult de 7 nu am luat. Sunt asa de speriat, am asa o ciuda pe mine de nu mai pot. Unii ar rade pe tema asta, insa eu ma simt extrem de dezamagit de mine insumi. Regret ca am sustinut-o acum. Vaii de capul meu, intregul meu viitor imi e dat peste cap acum… Am o stima de sine foarte scazuta, iar de 2 zile simt ca nu mai vreau sa continui. Sunt foarte agitat cand stiu ca vor fi lucruri mai grele in viata si eu ma panichez aici. Va rog, daca cineva trece prin astfel de crize… cum pot sa ma linistesc? Acum cand ma gandesc la facultatea asta ma ia si ciuda si nervii si nici nu mai vreau sa profesez in domeniu din cauza acestei experiente!

1 răspuns:
| TimberWolf a răspuns:

Problema trebuie combatuta din mai multe puncte, numai tu stii ce te duce la aceste atacuri de panica, mediul, dieta, o deficienta de vitamine, oamenii, traumele, nesomnul, alcoolul, fumatul, substantele, etc.
Trebuie sa afli care e problema si sa o elimini.
Atacurile de panica ca si restul tulburarilor psihice sunt un semnal ca ceva nu e in regula cu viata ta.