anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"DEC I", ma enerveaza cumplit cei care isi incep "discursul" sau "intrebarea" cu asa ceva, deci, deci, deci, spune omule ce ai de spus si lasa-l in puii mei pe "deci". Pareri, opinii, injuraturi, băga-ti fratilor la greu! A, mi-am adus aminte, dau fundita, dau fundita, dau fundita, dau fundita, dau fundita... Bishop, daca vrei sa o iei, atunci baga mare...

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Ai dreptate! Fiind o conjunctie concluziva, locul ei este spre finalul unui discurs, cand ajungi sa exprimi concluziile celor afirmate pana atunci.Aceasta ar fi folosirea corecta a conjunctiei respective.Deci :as merita fundita.Insa poate ca Bishop iti da un raspuns mai bun.Deci nu astept nicio rasplata.
P.S.Corect:bagati,fratilor!(voi ); baga-ti nasul in batista(tu). Cu tot respectul pentru revolta exprimata fata de folosirea incorecta a limbii romane, April

9 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Sunt in asentimentul tau dar ce sa fcai nu poti [educa ] pe fiecare. fundite nu are decit 1 pentru fiecare intrebare. Cit privesc temele. e o nebunie. Ma enerveaza cumplit dar nule rasp si gata. ignora

| Alex_7297 a răspuns:

Deci sunt de acord cu tine. Mai ales cu cei care îşi încep "discursul" cu deci.Deci este chiar enervant. Şi aia cu "dau fundita" este foarte enervantă. Deci nu se mai poate aşa!

| User a răspuns:

Deci, deci, deci aa. deci ce vroiam sa spun? A, deci vreau sa spun ca ai dreptate. deci la naiba in puii taibatting eyelashes

| danbnz a răspuns:

Yeap, "april", meriti din plin, ai dat o explicatie pe care pina si "babuinii" ar intelege-o... Hehehe, cu bishop am o intelegere de dat "funda, moca, dar nu chiar". Stiu ce ai vrut sa spui cu nasul in batista... happy

April
| April a răspuns:

Nasul in batista n-are nicio conotatie; pur si simplu asta mi-a venit in minte in clipa aceea.Multumesc pentru fundita si felicitari pentru in telegere. Dau scris ca poti fi un bun prieten.

| Razvan a răspuns:

Spune-i asta si lui SuperBasewinking

| kukubau a răspuns:

Mda.folosirea acestui cuvant se datoreaza starii de emotie si nervozitate, tu oare ai putea sa te controlezi perfect intr-o stare de agitatie? Deci ia nu mai judeca u, si pastreaza-ti deci nervii si frustrarile pentru tine tongue (parerea meatonguehappy

| Ea12345 a răspuns:

Si eu m-am saturat de intrebari care nu sunt intrebari, dar suferim si mergem inainte!

| Bishop a răspuns:

Deci, abia acum am vazut intrebarea, deci asta e rolling on the floor