Eu inca mai sunt un specimen care mai traieste si mai are amici, chiar daca le spun totul verde-n fata. Cred ca deja s-au obisnuit. (printii nu se pun cand vine vorba de sincertiate, altfel as dormi in cusca cainelui)
Pe mine nu ma supara sinceritatea, din contra chiar o apreciez foarte mult...Prefer sa am prieteni cu care sa pot vorbi cu ei orice si sa-mi raspunda exact ce simt ei...sa-mi spuna "ba esti crescut in jungla!"[zic si eu] in fata, in loc sa rada pe la spate cu altii de mine.
Eu sunt foarte direct, spun totul pe fata, nu ma ascund... daca cineva imi cere o parere, eu ii zic PAREREA MEA, nu ii zic rateuri doar ca sa se simta bine.
Aș accepta un amic sincer care să nu se supere din adevăr, ținând cont că și eu sunt la fel.Presupun că ne-am înțelege bine
As accepta un amic sincer, deoarece chiar daca uneori sinceritatea lui ar fi suparatoare oarecum, mi-ar atrage atentia asupra defectelor mele si m-ar ajuta cu sfaturi adevarate, nu cu vorbe pe care vreau sa le aud. Un amic sincer e un amic adevarat, care te sprijina la bine si la greu. De multe ori reactionam intr-un mod necorespunzator cand aflam un adevar, din cauza ca, chiar daca poate banuiam acel lucru, e dureros sa il auzim ca certitudine, ne e greu sa acceptam si sa traim cu acel adevar.
Eu sunt aclea care e sincer si uneori chiar cinic si pe care putina lume il accepta k amic, dar asta ma afecteaz cu nimic pentru ca la mine nu amicii conteza ci conteza sa ma simt eu bine si asta nu din egoism ci din placerea de a spune ce gandesc. cred ca te am zapacit si mi cer scuze
Cat se poate de sincer da:* Pentru ca ai putea discuta orice cu acea persoana sincera