| eurynomus a întrebat:

Dece oare sinceritatea supara? Cu toate ca totata lumea o invoca, cand e vorba sa i se spuna ceva in fata reactioneza naspa. Ati accepta un amic sincer?

12 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Iar generalizăm?
Eu prefer un om sincer, de restul nu-mi pasă.

| eurynomus explică (pentru Musique):

Mersi bucur k apreciezi oamenii sinceri si de restul nu ti pasa. nici mie nu mi pasa de gura lumii. cica gura lumii se astupa numai cu pamant

| Mangustă a răspuns:

Eu inca mai sunt un specimen care mai traieste si mai are amici, chiar daca le spun totul verde-n fata. Cred ca deja s-au obisnuit. (printii nu se pun cand vine vorba de sincertiate, altfel as dormi in cusca cainelui)

| eurynomus explică (pentru Mangustă):

Apreciex f mult sinceritatea si mi se pare o virtute, nu o povara asa cum e la mine. poate te intrebi dc, pai nu toata lumea accepata seineritatea si o iau k pe o ofensa. Imi place sa vb cu oameni sinceri si ii apreciez, daca vrei si u sa vb, idul meu este: eurynomus3free

| JoshuaNNN a răspuns:

Pe mine nu ma supara sinceritatea, din contra chiar o apreciez foarte mult...Prefer sa am prieteni cu care sa pot vorbi cu ei orice si sa-mi raspunda exact ce simt ei...sa-mi spuna "ba esti crescut in jungla!"[zic si eu] in fata, in loc sa rada pe la spate cu altii de mine.
Eu sunt foarte direct, spun totul pe fata, nu ma ascund... daca cineva imi cere o parere, eu ii zic PAREREA MEA, nu ii zic rateuri doar ca sa se simta bine.

| Vans a răspuns:

Aș accepta un amic sincer care să nu se supere din adevăr, ținând cont că și eu sunt la fel.Presupun că ne-am înțelege bine

| eurynomus explică (pentru Vans):

Mai rar sa intalnesti o pers care sa accepte sinceritatea ca o stare de fapt si mai rar o persoana care sa fie sincera. da, cred ca ne am intelege bine si chiar mi ar place sa vb cu tine, daca vrei sa dicutam pe mess, am idul: eurynomus3free

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, aş accepta, doar că, cel mai probabil, acel amic nu va exista vreodată pentru că în ziua de astăzi toţi preferă să te vorbească pe la spate, iar dacă-i deranjează ceva la tine preferă să aştepte până îţi dai tu seama, nu cumva să facă ei vreo remarcă.

| anonima1995 a răspuns:

As accepta un amic sincer, deoarece chiar daca uneori sinceritatea lui ar fi suparatoare oarecum, mi-ar atrage atentia asupra defectelor mele si m-ar ajuta cu sfaturi adevarate, nu cu vorbe pe care vreau sa le aud. Un amic sincer e un amic adevarat, care te sprijina la bine si la greu. De multe ori reactionam intr-un mod necorespunzator cand aflam un adevar, din cauza ca, chiar daca poate banuiam acel lucru, e dureros sa il auzim ca certitudine, ne e greu sa acceptam si sa traim cu acel adevar.

| eurynomus explică (pentru anonima1995):

Eu sunt aclea care e sincer si uneori chiar cinic si pe care putina lume il accepta k amic, dar asta ma afecteaz cu nimic pentru ca la mine nu amicii conteza ci conteza sa ma simt eu bine si asta nu din egoism ci din placerea de a spune ce gandesc. cred ca te am zapacit si mi cer scuze tongue

| MariaFcsb1 a răspuns:

Cat se poate de sincer da:* Pentru ca ai putea discuta orice cu acea persoana sincerabig grin

| yknow a răspuns:

Uneori adevarul doare! Chiar rau! :/