anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dece ștergi? Unde an jignit? Unde am atacat? Und vezi greșit? Decemi ștergi răspunsul?

Răspuns şters pe 19 Ianuarie 2025 14:53
Nu consider și niciodată!,nu cred, că "ar fi o soluție" o astfle de mișcare "necesară" pentru a ne înțelege ca oamenii! între noi!

Fiindcă,orice, astfel de decizie va duce oamenii! Către un HAOS! organizat și cu intenția de a ajunge oamenii! dezbinați între ei, prin manipulare! celor de la putere! prin mas media coruptă! și alte mijloacele de influentă, precisă! Televiziunile corupte, știri false, toate astea? petru a instala între oamenii, începutul unei alte metode, și încercări, de? dușmănie!, răutat!, prostie!, violență!, gresiune!, dezbinare!, între oamenii!

Atât timp cât noi vom continua săne mâncăm între noi săne dezumanizăm, pentru care dintre ei, va ajunge la putere și control multor oamenii!, ce la fi sorta şi traiul de mâine, noi oamenii niciodată nu ne vom înțelege cu Adevărat între noi, fiindcă noi oferim şi dăm de bunâ, voie puterea noastră săne conducă niște "oamenii" ce nu le pasă decât de puterea şi autoritatea, ce o vor avea pe mâinile lor cu vieți noastre, cu sănătatea noastră, şi familiile noastre!

Săne îndreptăm, către Adevărul care ne vrea binele cu Adevărat Dumnezeu! și Hristos!

3 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Unde este greșeala mea? De-mi Ștergi într-una răspunsurile mele de ce?

| 1onur a răspuns:

Nui frumos. Ce faci