| mino_8755 a întrebat:

Dece tot timpul trebuie sa suferi cand iubesti?crying Exista vre'o modalitate de a scapa cu bine din chestia asta? Eu cred ca da exista 2 metode: Suicid sau impacarecrying. Voi ce ziceti? Fara ea sunt terminat abia acum am sesizat dupa ce totul a luat sfarsit!

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Dragul meu ceea ce ne spui tu nu are intotdeauna efect, pentru ce sa iti curmi viata cand o poti trai peste putin timp poate si mai placut ca si inainte, de ce sa te impaci daca nu merge, o data, de doua ori dai unei relatii sanse, dar de multe ori observi ca nu merge si regreti ca ai dat sanse care nu au rezolvat nimic.De ce sa recurgi la astfel de gesturi, cand esti tanar ai vointa si poti trece mai usor de astfel de sitoatii, vfei invata sa iubesti o alta persoana, sau altcineva te va iubi poate mai mult decat trebuia sa te iubeasca prima si tot asa, poate a doua sau atreia relatie sa-ti ofere ceva ce nu ti-au oferit celelalte relatii, invata sa traiesti si sa te faci util, nu dispera, viata vine si cu bune si cu rele, te poti adapta la orice, important este sa ai vointa si rabdare.Bafta multa si sa stii ca ceea ce spui tu nu rezolva nimic, provoaca numai suferinta celor dragi si te poate face sa fii nefericit.

14 răspunsuri:
| xxxnonamexxx a răspuns:

Nu suicid si Nu impacare daca persoana respectiva te-a ranit indeajund singura modalitate e sa uiti si sa te uiti mai departe gandindu-te ca este ceva mult mai valoros si frumos pregatit pentru tine

| Georgiana2905 a răspuns:

Pai pentru ca asa trebuie sa fie. Cand iubesti cu adevarat mai si suferi. Pai dc cauti metode pentru rezolvarea problemei tale. IN primul rand de ce anume v-ati despartit? Sunt sigura ca au fost ceva motive care au dus la sfarsitul relatiei tale. Gaseste-ti vina accepta-ti greseala si vb cu ea. Nu da cu piciorul daca iti pasa.

| MissCamelia a răspuns:

Lol.banuiesc ca ea nu e membru TPU si ca ea nu vede intrebarea asta tongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand ceva fara prea multa suferinta; impuscarea in piept, nu in cap pentru ca in momentul iesirii glontului face prea multa mizerie.Parerea mea sincera este ca daca ajungi la concluzia asta esti prea slab pentru lumea asta si, deci traiesti degeaba. Iar o eventuala impacare nu dovedeste nimic decit ca esti un papa lapte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un las. un luptator nu fuge asa usor. el moare ranit din dragoste de viata. dar nu din cauza ca l-a parasit o fufa pentru un cocalar. dar daca tot esti las...impacate cu situatia nu suicid.truditule.ca eu in 45 de ani m-am indragostit de 20 de ori.si mereu a fost sublim.si tu nu mai poti fara ea? iaca ea poate. da ce poate.mama, mama.

| parampam a răspuns:

Eu zic sa lasi metodele astea 2 in pace, mai ales prima.Treci peste, desi e greu. Dumnezeu le aranjeaza pe toate.Chiar nu ineteleg de ce suicidul ar fi o solutie, de ce sa iti pui capat vietii? Sunt mame carora le-au murit copii si desi sufera isi continua viata pentru ca asa e normal.Doar pentru ca o relatie nu a mers bine, nu trebuie sa te gandesti: fara ea nu pot sa traiesc, viata mea nu mai are sens.Viata ta are sens! Fiecare om e centrul universului cuiva. Tu esti centrul universului parintilor tai, mereu se va gasi cineva care sa te iubeasca.Ai sa vezi ca in curand vei intalni alta fata si o vei iubi cel putin la fel ca si pe fosta prietena, asta e cursul vietii.Cum ea isi continua viata, poti si tu! Daca nu esti o persoana foarte puternica, acum ai sansa sa inveti cum sa devii una!

| Silvia a răspuns:

1.Nu tot timpul suferi cand iubesti.
2. Da. poti uita acea persoana, te poti impaca cu ea sau poti gasi o alta persoana pe care sa o iubestibig grin.
3.Nuuu.cum suicid?surprise Cred ca deja ai inceput sa o iei pe langa cararelaughing
Eu cred ca cel mai bine e sa vorbesti cu ea, si daca inca mai tine la tine, e posibil sa fie de acord sa va impacati, daca nu, trebuie sa te resemnezi si sa mergi mai departewinking. Nu trebuie sa te lasi rapuswinking big grin.

| anda_1885 a răspuns:

Daca nu te iubeste oricum nu iesea nimic si sufereai pana la urma, ai sa gasesti fete, sti care sunt statisticile? in romania sunt 3 baieti la 10 fete, deci ai de unde alege. si ca sa te inveselesc am sa iti sp si o gluma cu suicidu': daca esti bou si vrei sa te arunci de pe bloc pentru o fata, amintesteti, boule, ca ai coarne nu aripi. nu e vb de tine, dar poate te face sa razi

| anda_1885 a răspuns:

Scuzati vocabularul

| mino_8755 explică:

Va multumesc... o sa imi foloseasca.Multumesc ca imi sunteti alaturi :*

| pysysexyshyrea a răspuns:

Era frumos sa sesizezi cand o aveai aproape de tine. dar... akummm? dc nu va impacatii? ar fi frum. daca va iubeatii! daca nu mai sunt sanse de impacare atunci...caita-ti8 pe acineva, uit-o, traieste-ti viata! bafta!

| RappK a răspuns:

Ailemac sunt membru TPU si vad ce zicestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fi fraier. k sunt destule fete.si eu sunt in asemenea situatie si nu stiu ce sa fac dupa 4 ani de bucurie.acum s-a pabusit cerul peste mine

| laura97khadijha a răspuns:

Daca fata e de treaba si chair o iubesti, impacata cu ea big grin