| 1RealSoul a întrebat:

Dece uni oamenii afirmă faptul că depresia "nu există" păi cum? să "nu existe" când trăim în era Depresiei și multor probleme reale Adevărate ce le cauzează oamenilor probleme de sănătate serioase!

El spune și afirma că oamenii se "victimizează" și se dau pe "depresivi"! Păi și care ar fi rostul? să facă un om adult sau chiar, Adolescenți! Când în viața unei femeie, bărbat există atâtea responsabilități atâtea sarcini zilnice! de îndeplinit!, întreținut! mâncare gătiți să grijă de educația copilor să ai grijă de soțul tău, să ai grijă de familia ta soția și copii tăi! Maiiales când ai și de achitat atâtea și atâtea! Care sânt costisitoare toate! Costă banii iar pentru a obține acei banii ne pierdem timpul prețios valoros de lângă cei dragi nouă si chiar viața și sănătatea pentru ei!

Dece uni oamenii fac asemenea afirmați, iertați-mă că va spun tâmpite! ce vor să pară? Mai "filozovi" "interesanți" mai "inteligenți" păi și normală că nu faci depresie ca om dacă toată viața ai avut ce ția trebuie și nu ai depus niciun efort reală și Adevărat și ai obținut totul prin șpagă prin părinți dea gata sau ajutoarele sociale! Și ai fentat căt ai putut toată viața munca! reală și Adevărată toată viața!

Este reală și Adevărată s-a dovedit că că despreis există! și este o boală dificilă pentru uni oamenii care n-au nicio vină faptul că au depresie și viața ia adus în acel punct din cauza situațiilor responsabilităților din cauza la grijulii, trăim într-o era unde mâncarea este din ce în ce mai artificiale plină de cancerigene pline de aditivii! Ce înlocuiesc mâncarea nostră Adevărată de pe masă!, ne afectează viața sănătate în orice privințe + trebuie sa avem și banii sane putem asigura măcar un trai decent!

M-am certat la muncă cu un coleg serios pe subiectul ăsta! și ma făcea prost! Pai cum să fiu eu? prost când tu faci afirmații tâmpite! și spui ca toți oamenii " nau depresie" și ca se "victimizează" și vor "atenție" acolo deja man enervat rău! Și i-am adresa niște cuvinte spunându-i că este tâmpit dea binelea și vorbește prosti! Și nu se comportă deloc adecvat vârstei lui pe care o are!

După să repezit la mine și el fiind mai înaltă că mine eu am doar 1, 76 înălțime și el avea mai mult cred 190! Pe acolo și m-a lovit m-a tras de haine ma înjura mă scuipa făcea ca toți draci pe acolo! sau băgat niște colegi imediat și neau despărțit! după nea chemat pe amândoi șeful la birou și eu i-am spus Adevărul pe limba lor Germană! Că el face afirmații tâmpite și se leagă de oamenii! De geaba! și șeful mi-a zis păi de ce spui așa despre el! i-am spus totul de la început, șeful mi-a spus că ok amândoi aveți vină și să nu se mai întâmple asemenea lucruri la locul de muncă! După ce am ieșit amândoi din biroul de muncă ma înjurat și mi-a spus unde te prind te bat shelodule! Iar eu i-am zis că n-are nicio șansă și nu mă pun eu la mintea ta Oldman! (Bătrâne) De atunci tot are pică pe mine! Pe unde mă vede mă înjură.

Cum ați fi procedat în locul meu! Este bine tot ce am făcut eu? Și i-am spus Adevărul în față că nu-i bine nu-i normal tot ce făcea el și afirma despre toți oamenii că " se "victimizează oamenii și nau depresie"Voi cum ați fi procedat cu un asemenea om, într-un locul de muncă într-o țară străină!

3 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

La cei oamenii care spun cei care suferă de depresie, că se victimizează, empatia lor puțină spre zero, să te ferești de astfel de oameni, nu ai ce să le explici lor, pe tine trebuie să te intereseze părerile celor care stau să te asculte, să vadă cum te simț, nu cele negative. Cât despre acel om, eu zic că bine ai făcut, că i-ai spus vedere în față, cum stă treaba.

| 1RealSoul explică (pentru Kufu95):

Adevărat kufule.

Mă feresc de oamenii bolnavi cu mintea si săraci cu sufletul de ăia Doamne Dumnezeule ferește! Orice om are de suferit de la ei, în orice privință. Nai cum săte înțelegi pe nicio cale cu ei.

Mam enerva pe el fiindcă face mișto de toți oamenii de la locul de muncă iar și le spunea la femeile de la muncă că se "victimizau" că ai depresie ca să nu muncescă! Acolo m-am enervat pe el și n-am mai putut săi accept toate dezumanizarile lui ăsta! Tot timpul se lega degeaba de oamenii nevinovați și vroai să iasă în evidență cu toate glumle lui proste și tâmpite la adresa oricăruia om el tot timpul avea ceva de zis de făcut la oameni!

| 1RealSoul explică (pentru Kufu95):

Nu înțeleg de ce acceptă firmele și locurile de muncă astfel de dobitoci să fie angajați! Eu sunt de 4 ani la firma asta Germană de muncă este un abator! peste 200 de angajați și multe femei fete se face glume oribile pe seama lor! se vorbește greșit! despre ele tot timpul, sau făcut mai multe sancțiuni în privința asta de nici unul dintre ei nu fost demis și nu sa loat nicio măsură reală în privința lor. Același "glume" de idioți tâmpiți își primite să facă" glume" de orice fel cu femeile și fetele de la muncă! Toți bolnavii mintali obsedați sexului! ajung să muncescă cu oamenii nevinovați în același loc.

Am stă de vorba cu multe fete femei de la locul meu de muncă într-o pauză și toate au spus că se face tot felul de "glume" pe seama lor își permite să-le agreseze verbal de cele mai multe ori și nimeni nu le face nimic la bolanvi ăștia obsedați! Leam zis mergeți toate aduceți-vă toate fetele femeile și faceți plângere să-l dea afara pe bolnavul ăla, dar nici una nu a zis nimic.