La cei oamenii care spun cei care suferă de depresie, că se victimizează, empatia lor puțină spre zero, să te ferești de astfel de oameni, nu ai ce să le explici lor, pe tine trebuie să te intereseze părerile celor care stau să te asculte, să vadă cum te simț, nu cele negative. Cât despre acel om, eu zic că bine ai făcut, că i-ai spus vedere în față, cum stă treaba.
Adevărat kufule.
Mă feresc de oamenii bolnavi cu mintea si săraci cu sufletul de ăia Doamne Dumnezeule ferește! Orice om are de suferit de la ei, în orice privință. Nai cum săte înțelegi pe nicio cale cu ei.
Mam enerva pe el fiindcă face mișto de toți oamenii de la locul de muncă iar și le spunea la femeile de la muncă că se "victimizau" că ai depresie ca să nu muncescă! Acolo m-am enervat pe el și n-am mai putut săi accept toate dezumanizarile lui ăsta! Tot timpul se lega degeaba de oamenii nevinovați și vroai să iasă în evidență cu toate glumle lui proste și tâmpite la adresa oricăruia om el tot timpul avea ceva de zis de făcut la oameni!
Nu înțeleg de ce acceptă firmele și locurile de muncă astfel de dobitoci să fie angajați! Eu sunt de 4 ani la firma asta Germană de muncă este un abator! peste 200 de angajați și multe femei fete se face glume oribile pe seama lor! se vorbește greșit! despre ele tot timpul, sau făcut mai multe sancțiuni în privința asta de nici unul dintre ei nu fost demis și nu sa loat nicio măsură reală în privința lor. Același "glume" de idioți tâmpiți își primite să facă" glume" de orice fel cu femeile și fetele de la muncă! Toți bolnavii mintali obsedați sexului! ajung să muncescă cu oamenii nevinovați în același loc.
Am stă de vorba cu multe fete femei de la locul meu de muncă într-o pauză și toate au spus că se face tot felul de "glume" pe seama lor își permite să-le agreseze verbal de cele mai multe ori și nimeni nu le face nimic la bolanvi ăștia obsedați! Leam zis mergeți toate aduceți-vă toate fetele femeile și faceți plângere să-l dea afara pe bolnavul ăla, dar nici una nu a zis nimic.