As fi vrut ca ziua asa-zisului sfarsit al lumii sa fie o zi in care sa ni se schimbe constiinta si sa devenim proactivi in ce priveste convietuirea rationala de tip OM (esti om cu mine, sunt om cu tine). Sa fim mai uniti.
As fi vrut sa fie un cutremur, sa nu faca pagube mari, si sa nu murim ca mai vreau sa traiesc putin sa-mi iau un Nikon 3100.
Eu ma gandeam ca pur si simplu ar disparea tot universul asa cum a si aparut. Mi pare imposibil sa vina sfarsitul numai pe planeta noastra asa ca ori dispare tot ori nu mai dispare nimic.
Sa dispara foametea, durerea, criza, conflictele.
Glumeam . Voiam sa primesc un X-Box.
Eu ma bucur ca n-a venit sfarsitul lumii. Si daca venea, imi parea asa de rau ca nu m-am distrat la maxim in acea seara.
Oricum, nu imi doream sa se intample vreun lucru rau, toata lumea are dreptul la viata, nu inteleg de ce unii scot zvonuri de genu doar pentru bani si marketing.
Deci...In sfarsit s-au terminat intrebarile despre acest sfarsit al lumii.
Nu m-am asteptat la nimic. Am dormit linistita. As fi vrut sa vina vara, atat. Sa ma trezesc din somn si sa nu fie decat vara sau macar primavara. Sa fie cald si soare.
Mi-era cam tot una...probabil sunt singurul specimen care ar fi vrut să vadă sfârşitul lumii dar cine ştie, încă nu e târziuE totuşi ceva să vezi cum se termină lumea asta... Poate mă văd mâine în cămaşă de forţă şi întrebându-mă ''de ce''!
Asteptam cu nerabdare sa treaca ziua sa termine toti cu intrebarile despre sfarsitul lumii, in rest ma asteptam la o zi normala.
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: