| adyth a întrebat:

Deci am auzit ca Michael Jackson chiar a fost omorat...am inteles ca i sa administrat o supradoza? sad
Era de asteptat...
Ce animale!

Răspuns Câştigător
| florar a răspuns:

MJ lua foarte multe pilule de tot felul pentru dureri si insomnii. Un interviu cu asistenta personala povesteste cum aceasta incerca sa il previna despre excesul de medicamente, si intr/adevar avea in corp doze mortale. E normal ca, fiind un megastar de asemenea amplitudine, sa se starneasca zvonuri si controverse, si are si pacate destule, cum se exprima un utilizator, deci este mana cereasca pentru ziaristi de toate calibrele, dar mai ales pentru tabloide si emisiuni gen 0tv, vorba carcotasilor.

14 răspunsuri:
| nuamnuvreau a răspuns:

Eu am citit articolul cum ca MJ ar fi fost omorat de pe bravonet.Intr-adevar,ce animale!

| adyth explică:

Oh Doamne :O

| kayan a răspuns:

Deci nu e nimic adevarat... maical traieste!

| ViVi a răspuns:

happy oamenii rai l-au facut sa ajunga in halul asta nu el... a avut incredere in toata lumea si toti si-au batut joc doar copii lui il iubeau cu adevarat

| adyth explică:

Serios? raised eyebrows

| ViVi a răspuns:

Pentru mine michael jackson este si va fi cel mai bun cantaret de muzica pop si cel mai bun dansator si un tata excelent

| adyth explică:

@loseyourlove de acord cu tine peace sign

| adyth explică:

Mai deci scuze laughing nu m-am exprimat corect... vroiam sa zic.ca a fost ucis blushing...stiam ca a murit... d'oh
dar big grin scuze.asa sunt eu mai ametita

| 1968 a răspuns:

Se droga de buna voie, plus ca mai facea si alte pacate. Trbuie sa mai vezi si reversul medaliei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oh, nu! Mult prea mult despre Michael. Mai lasati-l sa se odihneasca!

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Mai, deci am citit pe internet ca in ziua mortii el s-a simtit rau si a vrut sa vorbeasca cu tatal lui. da` tatal lui nu i-a raspuns.si nu-l baga in seama.si Michael i-a cerut doctorului o pastila sau nu stiu ce chestie ca sa "adoarma "winking. si am vazut si la stiri ca au zis ca daca tatal lui il baga in seama inca era in viata happy

| antonelk a răspuns:

Nu`i adevarat.am citit undeva ca lua niste pastile s afie in forme pentru concertele din vara si cred ca a luat in exceswinking

| eewan a răspuns:

Hmm. greu de spus dar cred ca era si vina lui pentru ce s-a intamplat. a consumat in jur de 10000 de pastinele in ultimele 6 luni(asa ziceau anchetatori).si cica avea o camera secreta unde isi ascundea pastilele.nasol oricum era dependent de elestraight face