| AdelinCristearullz a întrebat:

Deci am dat de un psiholog nu tocmai intreg la cap, care mi-a zis ca exista telepatie si ca astia pot sa aiba atata putere incat sa omoare si elefanti imi suna a fantasy, dar daca e adevarat? asa a zis el ca exista os avea eu probleme mentale dar asa a zis el, daca exista ce facem? ca ne ar putea omor pe toti ca lui nu ii plac decat astia care muncesc 24 din 24 si a zis ca toti suntem lenesi si nu avem nivelul lui de vointa. Daca exista si telekinezia asta sa muti obiecte stiam ca se dadea un premiu pentru asa ceva de ce nu l a luat nimeni, nu e trol, tot ce am zis e adevarat, dar asa a zis el repet.

6 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Unii psihologi ar trebui sa lase drogurile si sa se duca pe la psihiatru ca au cam luat-o razna.

| AdelinCristearullz explică (pentru Drimmero):

Mie imi zicea ala ca trebuie sa muncesti 24 din 24, nu e ceva rau sa lucrezi 8 ore, desigur, dar ala nu face nimic sta numai in vacante 24 din 24 si imi vorbeste mie de munca, totul trebuiue cu echilibru, daca faceai tu terapie cu el stii ce iti zicea? sa nu te mai uiti la meciuri de fotbal deloc si sa lucri 24/24 tu te uiti la fotbal eu sunt cu filmele si wrestlingul, ma simt bine cand ma uit ma relaxeaza.

| Drimmero a răspuns (pentru AdelinCristearullz):

Trebuia sa-i spui direct ca e un imbecil si ca n-are ce cauta ca psiholog.

| dullcat a răspuns:

Mai bine ti-ai cauta alt psiholog.

| VoidEternal a răspuns:

Da, exista si psihologi nu tocmai intregi la cap. Tocmai pentru asta nu e obligatoriu sa-i crezi.

| ShaOfHatred a răspuns:

O avut și el un episod psihotic