anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am fost la o petrecere la scoala si am vazut un tip de care m-am indragostit si e in aceasi scoala cu mine dar nu stiu cum il cheama ....cum as putea sa il gasesc pe facebook?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Intreaba-i si tu pe cei care-l cunosc.E greu sa-l gasesti pe Fb daca nici macar nu ii stii numele.

| R0R0 a răspuns:

Super-detectiva in actiune!
Si eu am trecut prin asa ceva.Adica am vazut doar o data un om, pe care nu il cunosteam pana atunci si am reusit sa il gasesc.
Cum? M-am gandit langa cine a stat acolo? Il cunosc/Ii cunosc? Si am tot cautat prin fb-ul presupusilor amici de-ai lui.Sau poti da pe -Poate ii cunosti de la fb.
In orice caz, o sa il gasesti daca ai rabdare si esti atenta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut!
Dacă cunoști pe cineva cu, care este prieten, posibil să îl aibe în lista de prieteni, de exemplu dacă ai un prieten în listă care are un prieten din clasa lui, acela posibil să îl aibe în lista lui sau etichetat în poze, dacă mă înțelegi, totul ține de prietenii în comun și listele lorhee hee

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu trebuie neapărat să îi știi numele doar să ai răbdare să îl cauți. Cine știe, poate nu şi-o pus numele real pe facebook.

Dar mai bine încearcă să te împrietenești cu prietenii lui așa te vei apropia mai mult de el.