anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am la scoala o colega care se ia mereu de mine si cu greu ma abtin sa nu ii zic vreo doua frustrated.
Din 5 in 5 minute o apuca sa zica ca sunt slaba, ca nici burta nu am, ca cica daca mananc ceva, ca sunt doar piele si os chatterbox si tot asa. Si ma enerveaza in ultimul hal, pentru ca aud asta non-stopfrustrated.
Si totusi daca eu sunt doar piele si os chatterbox, colegele mele care li se vad oasele cum ies ce mai sunt, si culmea de ele nu se ia, parca are ceva cu minefrustrated.
Vreau si eu niste ideei ca sa ii inchid gura, pentru ca ce ma sperie cel mai tare e ca o sa treaca vacanta si iar o sa o aud frustrated.

Răspuns Câştigător
| BuBuLyNa a răspuns:

Te bagi singur in seama sau mi se pare mie?
Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca."

Taci si mergi!

Inchide gura ca poluezi natura!

Nu vorbesc cu marmote ca tine cand devi om suna ma!

Taci si sapă
Vezi ca faci praf!
Tai-o ca s-au furat cam multe
Mi se pare mie sau miroase a canal?

Daca e spune si intr-o punga ca te ascult mai tarziu!

Ai terminat?

Inchide fermuarul! (asta daca are cativa dinti lipsa... stiu eu pe unu care pateste asta. )

Lasa gargara!

Ce zici, poti sa taci?
Te-a intrebat cineva cit e ceasul?
Pleaca, ca puti!
Hai du-te acasa ca ne-ai plictisit pe toti si o sa ajungem sa ne culcam odata cu gainile din cauza ta
Suferi de boala aia...de a te baga in treburile oamenilor?
Nu te compari cu nimeni... toti sunt mai buni.
Un om cu Iq-ul tau ar trebuie sa aiba si o voce mica.
Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?
Ai nevoie de licenta ca sa fii asa de urat?
Hai spuntot ce stii. O sa iti ia doar 10 secunde
Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata...
Felicitari pentru noua ta prietena... pacat ca nu o place nimeni!

Ieri, te-am admirat toata ziua, la zoo.
De obicei e nebun, dar are si clipe de luciditate cand e doar idiot.
Ai o voce frumoasa, de ce o irosesti vorbind?
Cum trec zilele si ma gandesc ce norocosa sunt... pentru ca nu esti aici ca sa mi le ruinezi.

sper sati placa si sa-ti fie de foloswinking
Ce face omul face si maimuta!

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar să o tratezi tu cu indiferență nu se poate? Ce te ataci atât de mult? De asta și face așa.
Pa, pa.

luciana
| luciana a răspuns:

Eu zic sa nu ii mai bagi in seama rautatile si sa o ignori, asta doare cel mai tare ai sa vezi, chiar daca se va mai repeta acest scenariu stiut, ce te raneste atata,- fii indiferenta si spune-i ca esti mai Preferata decat Ea si asa poate se va potoli. Oricum nu trebuie sa bagi in seama tot, caci asta e Viata; Mereu se va gasi un " Cineva ", care sa te supere si sa te si raneasca,- sufleteste vorbind. Ai timp toata viata, sa pui Carnita pe tine si ca atunci nu vei stii ce sa faci ca sa scapi de surplusul de kilograme; Iti doresc o vacanta de vis si rautatile sa nu-ti umbreasca cu nimic, din ce simti acum, numai bine si te sarut, Lucien.

| GnnAndra a răspuns:

Fetita asta se crede cam perfecta, criticandu-te pe tine thinking, nu?laughing Ei bine, da, corect ar fi sa nu o bagi in seama, dar stiu exact cum e. Trebuie sa ai talent la inchis gura laughing. Nu ma consider o experta, dar ma pricep cat de cat. Nu stiu prea multe despre fata asta.Eu una urasc certurile, dar cand cineva sa se ia de mine incerc sa suport, pana cand ii zic ceva si plec si o las sa vb singura. Daca iti zice ceva de genu "Slabo" tu ii zici "Ma bucur ca n=-am grasimea tawinking". Sau nu stiu.trebuie sa fi ingenioasa si malefica pe moement. laughing. Daca zice ca esti piele si os tu ii zici "Cel putin eu nu am un costum de Haloween ca al tau"! Sper sa iti fiu de folos kiss.

| andreeada a răspuns:

Eah stai linista, poate ea e cat o scroafa si se oftica, sau poate e invidioasa pe tine ca esti mai mult apreciata de baieti si acum iti cauta cate-un defect!

| Sile_6892 a răspuns:

Sunt sigur ca colega rade de tine pentru ca este invidioasa cum arata. "Sfatul" meu este ca de cate ori va spune ceva despre tine tu sa faci ceva la care nu se va astepta sa faci, si anume sa te rogi in gand la Maica Domnului sa o ajute. Deoarece sigur are nevoie de ajutor.

| ioana_5584 a răspuns:

Eu as matura cu ea pe josbatting eyelasheswhistling. dar nu-i bine sa ajungi la asemenea extreme. cel mai bine e sa nu ii mai dai atentie.cand iti spune ceva sa nu o bagi in seama.si daca nu merge faza asta ar trebui sa gasesti ceva ce stii ca o va deranja si sa treci la treabahappy. app in ce clasa esti?happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@luciana, nu e vb de ranit dar ma inebuneste ideea ca trebuie sa aud ceva repetat, e prea monoton pentru minestraight face.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ioana, ma crezi ca asta imi vine sa ii fac cand o aud.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ioana, trec a 8 a.
Dar credeti'ma ca la asfel de chestii nu am cum sa fiu indiferenta.
In plus ma deranjeaza pentru ca stiu ca nu stau lucrurile cum zice eafrustrated si totusi o aud cum imi zice ca's slaba.

| nilak a răspuns:

Leagate si tu de pilea si oasele ei nu ti se pare normal sau ignoro funda:*

| RocK_5071 a răspuns:

tongue:O:O:O esti exact ca minestraight face si eu am aceeasi probleemarolling eyes