| Ramonika_5243 a întrebat:

Deci.am mai postat intrebarea asta o data.cred.Sa va povestesc despre ce este vorba:M-am certat cu o fata, dar inainte de asta i-am spus pe mess niste chestii.adica secrete.si acum ma are la mana cu arhivastraight face. si ca sa nu arate arhiva trebuie sa ii iau apararea daca se cearta cu cineva.acel cineva find cea mai buna pr a mea! cum pot sa sterg arhiva cu toate ca nu am parola sau cum ii pot afla parola? plss help me e urgentcrying

Răspuns Câştigător
| CosBin a răspuns:

Nu m-ai inteles. Daca se apuca sa vorbeasca si sa spuna secretele tale, tu foarte calma o acuzi ca minte poti sa incepi cu ironia (da...ai perfecta dreptate), cu o atitudine potrivita iese de minune, sau poti sa spui ca nu erai tu la calculator. Nu prietenei tale, celor care le va spune "marele tau secret".

2 răspunsuri:
| CosBin a răspuns:

Degeaba ii afli parola, arhiva este salvata pe calculatorul ei din cate stiu eu. Ai putea sa spui foarte usor ca nu erai tu la calculator si ca respectiva vorbea cu "vartu", si ai terminat ( in caz ca ciripeste ceva secrete).

PS: Data viitoare nu iti mai spune secretele la toata lumea...

| Ramonika_5243 explică:

Pay nu pot sa ii zic ca nu eram eu.ptc am vb cu ea si fata in fata chestiile alea...mrg de fapt e vb de un baiat.si nu i-as fi zis nimic daca stiam ca ma cert cu ea:-