O pagină destul de reuşită, dar cred că ai putea să ai mai mult succes, dacă ai transfera personalitatea ta (cea reală, nefiltrată) şi pe pagina ta de facebook (publică).
Ar ajuta poate şi schimbarea numelui (ceva mai sonor, sugestiv şi uşor de reţinut) şi a coperţii şi pozei de profil (lipseşte impactul vizual şi armonia estetică, compoziţională, cromatică...).
Încearcă să fii mai relaxată, să nu te gândeşti deloc la fani, la Like-uri şi să fii cât mai naturală, spontană, cât mai tu... Redu din politeţuri şi dulcegării în exces şi adaugă mai multe picanterii, mai mult suspans şi nou, mai mult "altceva", mai mult "FucktheSystem"...şi imagini inedite, cu totul speciale, amuzante sau sensibile, eventual, făcute de tine (am văzut că ai deja câteva. foarte bine), nu unele care circulă de luni de zile pe internet şi de învechite ce sunt, nu mai smulg nici măcar un zâmbet (deşi unele nu sunt rele).
Dar depinde şi de publicul tău ţintă.
Cu ceea ce oferi acum ai putea lejer să atragi nişte copii şi o anumită categorie a iubitorilor de animale.
Dar să devii populară în adevăratul sens al cuvântului, să devii subiectul de discuţie al lumii virtuale, un fenomen, mai greu. Momentan, nu prea aduci nimic nou. Eşti plăcută şi cuminte şi cam atât...deşi nu e un start rău, dar am înţeles că ţinteşti mai sus.
Ai putea să adaugi nişte poveşti/comentarii interesante, originale, în care să te exprimi liber, să povesteşti nimicuri haioase sau chiar acide, controversate, să împărtăşeşti experienţele tale de viaţă, păreri personale sau să oferi informaţii utile, dar trecute prin personalitatea ta, prin gândirea ta, prin vocabularul tău, prin tine...
Adică, fă-mă să simt că e "blog-ul" tău şi nu al unui om oarecare. Semnează-te, fă-ţi simţită prezenţa.
O personalitate ca a ta e păcat să nu o arăţi.
Şi scuze că te-am luat cam tare, dar cu cei care îmi sunt simpatici şi care ştiu că pot mai mult, obişnuiesc să fiu ceva mai exigentă şi directă, în ideea perfecţionării, aşa că ia-mi criticile ca pe un compliment.
...
Baftă, FucktheSystem, şi anunţă-mă când îţi lansezi prietena patrupedă şi în filme. : )) Apropo, cum o cheamă?
Merci. Chiar aveam nevoie de niște critică aici. Adică e prima dată când fac așa ceva, n-am nici cea mai vagă idee cum ar trebui să abordez lumea. Chiar mi-ai fost de folos.
Cred că azi sau mâine primul ei clip o să fie gata, că l-am filmat deja de săptămâna trecută, dar e la montaj. O scurtă prezentare a ei și mai ales a identității ei secrete.
Și o cheamă Pysy (da, e aiurea), am găsit-o între pisici și nu răspundea la „cuțu cuțu" ci la „pisi pisi", circumstanțele m-au obligat să-i dau un nume tâmpit. Acum totuși încerc să o învăț cu numele Yoda. (când ciulește urechile seamănă cu Yoda)
Regina pisicilor, care latră, răspunde la "pisi" (un fel de Mowgli canin) şi seamănă cu Yoda? : )) Mmm... Devine din ce în ce mai interesant.
Ai putea să-i incluzi povestea în descrierea paginii şi filmuleţelor, le-ar face mult mai atractive.
Oamenii sunt însetaţi de poveşti bune şi ar transforma-o dintr-un câine oarecare, într-un adevărat personaj (ceea ce doreşti, bănuiesc).
O poveste bună poate să vândă orice. Axează-te mai mult pe ea.
Succes şi FucktheSystem. : ))
Ai stricat armonia lui 69!
Dacă vrei putem rezolva asta, adaugă-mă pe facebook sau trimite-mi un mesaj în privat.