| DennK a întrebat:

Deci am nevoie de cineva care sa imi ofere sprijin emotional, ca am avut parte numa' de esecuri in dragoste laughing) Serios, nu e o gluma, se ofera cineva? big grin

Răspuns Câştigător
| Wøodenpints a răspuns:

De fapt psihologul doar îți mănâncă banii pretinzând că-ți ascultă problemele.
Nu există o cale bună spre care să te îndrume cineva. Un bine absolut.
Nu căuta consolare în oameni. N-au cum să-ți ofere așa ceva. De cele mai multe ori, majoritatea numesc consolare atunci când dau de cineva cu probleme și mai mari, pentru a se compara cu ăia ca să-și dea seama că de fapt problemele lor nu-s cine știe ce și se putea și mai rău.

10 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Adică vrei un psiholog sau ceva de genul moca?

| DennK explică (pentru Wøodenpints):

Nu. Doar pe cineva, o persoana care sa ma consoleze intr-un fel. Psihologu incearca sa te indrume spre calea cea buna, eu nu vreau asta, vreau doar ceva temporar. adica pe cineva sa imi ridice moralul. Complicat, stiu laughing

| Wøodenpints a răspuns (pentru DennK):

De fapt psihologul doar îți mănâncă banii pretinzând că-ți ascultă problemele.
Nu există o cale bună spre care să te îndrume cineva. Un bine absolut.
Nu căuta consolare în oameni. N-au cum să-ți ofere așa ceva. De cele mai multe ori, majoritatea numesc consolare atunci când dau de cineva cu probleme și mai mari, pentru a se compara cu ăia ca să-și dea seama că de fapt problemele lor nu-s cine știe ce și se putea și mai rău.

| JucărieLEGO a răspuns:

Nu. Obisnuieste-te cu esecuri. In viata nu poti avea parte numai de "succesuri".

| DennK explică (pentru JucărieLEGO):

Problema este ca nu a fost niciun succes; 3

| JucărieLEGO a răspuns (pentru DennK):

O sa vina. Chiar daca intarzie ca trenurile CFR-ului.

| DennK explică (pentru JucărieLEGO):

Creca laughing)

| JucărieLEGO a răspuns:

Si priveste si partea pozitiva: esecurile te maturizeaza mai bine.

| an0therkid a răspuns:

Me,me; choose me ^.^

| mircea22b a răspuns:

Daca ai avut 100% esecuri inseamna ca faci ceva gresit. Ai nevoie de un punct de vedere diferit. Poti sa intrebi chiar pe unul din parinti, si ei au fost tineri candva tongue

| DennK explică (pentru mircea22b):

Parintii mei nu discuta deschis cu mine despre asta. Ei traiesc in anii '90 inca.