De fapt psihologul doar îți mănâncă banii pretinzând că-ți ascultă problemele.
Nu există o cale bună spre care să te îndrume cineva. Un bine absolut.
Nu căuta consolare în oameni. N-au cum să-ți ofere așa ceva. De cele mai multe ori, majoritatea numesc consolare atunci când dau de cineva cu probleme și mai mari, pentru a se compara cu ăia ca să-și dea seama că de fapt problemele lor nu-s cine știe ce și se putea și mai rău.
Nu. Doar pe cineva, o persoana care sa ma consoleze intr-un fel. Psihologu incearca sa te indrume spre calea cea buna, eu nu vreau asta, vreau doar ceva temporar. adica pe cineva sa imi ridice moralul. Complicat, stiu
De fapt psihologul doar îți mănâncă banii pretinzând că-ți ascultă problemele.
Nu există o cale bună spre care să te îndrume cineva. Un bine absolut.
Nu căuta consolare în oameni. N-au cum să-ți ofere așa ceva. De cele mai multe ori, majoritatea numesc consolare atunci când dau de cineva cu probleme și mai mari, pentru a se compara cu ăia ca să-și dea seama că de fapt problemele lor nu-s cine știe ce și se putea și mai rău.
Nu. Obisnuieste-te cu esecuri. In viata nu poti avea parte numai de "succesuri".
Problema este ca nu a fost niciun succes; 3
O sa vina. Chiar daca intarzie ca trenurile CFR-ului.
Creca )
Daca ai avut 100% esecuri inseamna ca faci ceva gresit. Ai nevoie de un punct de vedere diferit. Poti sa intrebi chiar pe unul din parinti, si ei au fost tineri candva
RAY întreabă:
Superior întreabă:
Clementine întreabă: