Ce fain povesteşti...
Priveşte partea bună: măcar ai talent la scris, dacă nu şi la capturat "monştri".
Am avut şi eu câteva întâlniri absolut terifiante cu miriapode...brrr! Nici nu vreau să-mi amintesc.
Să-ţi spun cum eu aş proceda.
Există în comerţ spray-uri ultra puternice şi profi, care cuprind o paletă largă de insecte (torturează un vânzător de produse de genul, să-ţi recomande cel mai bun), sunt spray-uri toxice cu care este recomandat să dai în toată casă din abundenţă, înainte să ieşi din ea în viteză, lipsind măcar vreo oră, două. În acest timp toţi musafirii nepoftiţi leşină (mai delicat spus) şi la întoarcere îţi rămâne doar să aeriseşti bine casa şi să-i strângi pe unde au picat.
Este o soluţie rapidă şi eficientă. Cam atât. Succes! A, şi la scris, şi la scris...
Foarte tare povestea! a trebuit sa o recitesc, nu am inteles din prima niste chestii
De exemplu, am priceput (din cauza vitezei in care am citit) ca insecta era pe coperta volumului de Cosbuc... adica, era coperta volumului, desing-ul intelegeam daca era vorba despre Kafka, dar Cosbuc?
Si mi-a placut treaba cu fereastra deschisa... crezi ca se usuca mai repede lacul de unghii?
1. Am cateva bucati de Cosbuc, dar e intuneric si ma tem sa nu fie vreun miriapod pe acolo... nici nu ma gandesc sa ma duc sa verific.
2. Vrei sa o prinzi sau sa o anihilezi? daca vrei sa o capturezi, poti sa o incetinesti cu un clei, o sa-si prinda macar cateva picioare in el.
3. Aha, asta lamureste si chestiunea de mai sus. Incearca cu un plici.
4. Da, am avut un fel de, dar nu pot vorbi despre asta. Inca e in functie.
5. Este unul chiar simpatic, se numeste Bezea.
6. Nu cred ca ar fi potrivita, e rau intentionata denumirea. Sunt si ele niste creaturi care incearca sa supravietuiasca.
Nu-l las deschis sa mi se usuce mai repede, il las deschis ca sa nu mai miroasa a oja si acetona ( Ca sa-mi iasa mie unghiile este nevoie de cel putin 1 ora si jumatate..si daca sunt suficient de indemanatica la mana dreapta, le sterg si de 4 ori (._.) ), pentru ca se intampla sa apara tata si sa intrebe : " Iara miroase a oja aici " si apoi imi tranteste morala cum ca o sa lesin de la mirosul ala xD. Nu vreau s-o prind si s-o anihilez, vreau s-o prind si s-o torturez. cand ai mentionat de clei, mi-ai pus imagintia la incercare, multumesc :3. Iti astept povestirea & mersi pentru anime-ul recomandat.
1.Nu
2.Da' când e pe jos dă cu un picior pe ea, fă-i ceva
3.Sincer,nu știu.
4.Mda,am arahnofobie, și culmea, IN BUCĂTĂRIE SUNT DOAR PĂIANJENI MOR OK
5.La câtă japoneză știu eu.
(am o obsesie cu Armin din SnK șhht)
6. Vreau categorie anti-păianjeni.
5. Sunt aici.
6. Adminii n-au avut imaginație.
Nu crezi că ar fi mai simplu să cumperi spray de omorât insecte?
Am spray, dar nu crezi c-ar fi mai putin amuzant? x3
1. nu pentru ca am obiceiul sa imi scot toate cartile de pe raft, pentru ca fiecare carte e destul de urata sa ma enerveze pana ramane lemnul tare si gol
2. *incepe un cantec...* am nevoie de un barbat care sa omoare insectele pentru mine
3. *nuuuu nu te ating dar poti sa locuiesti aici, am fi ca nick si nora*
4. am unit piscaturile de ahm cu pixul neavand incotro si dezvelindu-mi coapsa am zis: ghici iubitule ce constelatie e asta )
5. mmm in afara de. cred ca pictez pasari flori si fluturi
6. suntem satui de noi insine