Se numeste dublu standard.De exemplu barbatilor nu li s-ar zice nimic daca ar alege sa stea in maieu, insa femeile imediat sunt catalogate, nu este nevoie sa spun cum. Daca mai porti si o cupa mare la sutien, atunci e chiar tragic.
omu s-a simtit jenat, nu deranjat, probabil prezenta voastra la facut sa i se scoale ceva, ceva ce il jena la ce facea ela colo, la sala, odata ca nu mai era atent la sport, putea omu sa se accidenteze din cauza voastra iti dai seama sa ridice ala o haltera de aia grea si dupa sa o scape pe ce i se scula, ori mai rau in cap
Asa ca nici chiar asa, pai cei aia sa vii cu buricu la vedere Dar o fost cioban, putea sa mearga la administrator sa ii zica ca nu-i frumos cum sinteti voi imbracate, ca nu erati in echipament adecvat si ala sa fi venit sa va spuna, daca e bun sau nu, dar nu el.
Nu stiu cum dea avut tupeu ala, dar na mai sunt si oameni asa. Pe aici pe unde sunt eu, femeile se poarta cum vor, nu le spune nimeni nimic.Dar daca un barbat apare altfel decat majoritatea imediat deja reclamatii
Ca veni vorba, am fost la o piscina f mare, de aia cu valuri, si eu roman, na invatat ca in RO am folosit slip de ala ce folosesc aia ce inoata.
Tot poporu se uita la mine au venit unia de aia guarzi, sau cum se mai numesc, stai asa ca parca nu-s imbracat corespunzator. Zic serios, nu am voie cu astia, dar atunci de ce sunt in magazine la vinzare.
Am zis stii ceva, cheama manageru.O venit, era o femeie, le-a zis alora sa isi vada de treaba, totu e legal, sia cerut femeia scuze, ca aia nu-s informati bla bla.
Dar na venit la mine nimeni din clientii c e erau acolo, dar mau reclamat
Vorba lu Rosalia, voi ati procedat rau, trebuie sai ziceti dati jos pantalonii putea sa aiba pantalon scurt sub, ca nu era chiar fara nimic, avea chilot si tot avea ceva.
Respectivu ori era sarac ori voia sa faca omu sport si nu puttea de voi, cum am spus mai sus.
Ca de era unu cu bani, ar fi venit sa va propuna altceva, nu sa va atraga atentia de ceva.Bine acu conteaza si cum aratati voi doua.
In cazuri asa nu trebuie sa te certi, chemi pe cineva de la sala si ala rezolva, spune daca sinteti bine sau nu.
Fiecare sala are reguli, asa ca nu aveti de ce sa va agitati, eu m-as fi amuzat
Daca aveti si ce arata, e bun, banui ca nu aveti iubiti, ca nu vad sa va fi lasat barbatii singurele la sala, mai ales daca sinteti bunaciuni
Legat de sexualizare, nu e nimic de mirare, cand umbli imbracata asa mulat, aia atrage priviri, acu sa fim seriosi, normal ca asta emana acea echipare, cand o femeie se imbraca asa, cauta sa fie privita, sa fie agata, admirata., sa fie sexy, deci sa emane sexualitate.
Asa ca nu te mai mira, v-ati dat alea jos ca sa apara masculi, interesati de voi, doar ca nu aparu aia ce va asteptat voi, aparu unu sa va ia la rost
Eu la sala vad femei imbracate lejer, nu stiu la tine cit de lejer te simti cu alea mulate pe tine, dar na acu o dai si tu in basme ca nu va iesit masculu cistigator in drum
Obsedații fac asta și din păcate sunt destui în ziua de azi.
Puneți-vă căști și nu mai auziți toate bazaconiile retardaților.Plus că ai o energie mai bună atunci când asculți ce îți place.
Ar trebui sa isi puna niste haine pe ea, nu castile.
Ar trebui ca bărbații să își bage mințile în cap și să își vadă de treburile lor.
Aha, dar o femeie cu mintile in cap cum arata? E ca una care se duce la sala ca la plaja sau cu niste haine care zici ca sunt pictate pe ea?
Deci în concepția ta cum te îmbraci, lucru ce nu afectează pe nimeni normal la cap, e mai rău decât agresiunea verbală fără motiv, lucru ce afectează persoane din jur.Mentalitate tipică de obsedat.
Unde am zis eu, toanto, ca modul in care se imbraca cineva e mai rau decat agresiunea verbala?
Pai zcuzati-ma aman2 ca ma bag in " discutie" dar un tricou care lasa o dunga intre tricou si pantaloni de 2 cm ( dunga avea 2 cm, nu pantalonii) nu mi se pare a fi ceva indecent.Ai fost vreo data la sala? Ai facut 3 ore de sport sa vazi ca te incingi? daca nu ai stiut, la unele exercitii te incurca tricourile lungi sau hainele largi, se agata si te incurca grav.Intr-o sala de sport ce va asteptati sa vedeti? Incurcati salile cu Manastirile mai nou
Sincer, dupa parerea mea este doar un barbat, frustrat, care nu a vazut sali de sport si le incurca cu manastirile, probabil si comunist si caruia ii se scoala cand se uita la fundul unei femei.Atat poti deduce din raspunsurile lui
Mda, cineva care nu merită să mai îmi pierd timpul răspunzându-i vreodată.
Ar trebui mai degrabă să aveți voi o viață sexuală și atunci nu o să vi se mai pară nu știu ce o fată în haine mulate la sală.
Ma duc in fiecare zi. Si nu m-au incurcat niciodata hainele mele normale.
De la manastire pana la haine ultra mulate care iti acopera 30% din suprafata corpului, cum veniti "imbracate" multe dintre voi, e o cale foarte lunga.
Deductie tipica de ametita. Mai lipsea sa imi zici ca sunt virgin si urat.
Asa e, ce urat din partea mea sa sugerez ca nu e in regula ca femeile sa se duca la sala mai mult dezbracate decat imbracate.
Chiar mi s-a parut ciudat ca nu aparuse toanta care sa imi spuna ca de fapt nu am facut sex cu femei si de aia zic ca n-ar trebui sa o arda mai mult dezbracate decat imbracate in sala de sport.
Eu nu am spus asta dar daca simti nevoia sa o spuna cineva sunt aici, oricand
Te cred. Asta e mereu replica oricarei proaste atunci cand nu ii convine ceva din partea sexului opus.
Ce dovezi ai ca sunt proasta sau sa suntem proaste? Eu spun sa iti vezi de treaba si proasta sa o faci pe mama ta caci ea te-a crescut asa tâmpit si nu ti-a dat educatia de a respecta femeia de langa tine.Eu nu te-am intrebat special pe tine, daca aveai ceva de spus, te-am ascultat, dar nu inteleg cu ce rost continui discutia dupa ce vezi ca nimeni nu te ia in serios sau in seama.
Pentru multe e mai confortabil să facă sport într-o pereche de colanți și o bustieră și nu e vina lor că la sală vin și virgini frustrați ca tine.
Fiecare se îmbracă cum se simte el confortabil. Dacă tu te simți confortabil în hainele alea "normale" asta nu înseamnă că toți trebuie să fie ca tine.
Am aflat zilele astea ca sunt dictator, speriat de moarte homosexuali, obsedat, violator si mai nou virgin frustrat. Sunteti ca niste drone care impart acelasi neuron. E ireal, ba. Ma simt murdar din cauza faptului ca am interactionat cu voi.
Daca nu stiai si a trebuit sa iti spuna cineva cum esti e grav. Daca te simti murdar stai linistit, nu e din cauza spuselor noastre, e din cauza ca nu te speli.Mai adauga pe lista si nespalat
"Am aflat zilele astea ca sunt dictator, speriat de moarte homosexuali, obsedat, violator si mai nou virgin frustrat."
"mai nou virgin frustrat."
Mai nou? Parcă te-am mai făcut așa.
Chiar pare că ești toate alea. Poate violator ar fi totuși prea mult spus.
"Ma simt murdar din cauza faptului ca am interactionat cu voi."
Păi ce să faci și tu dacă numai noi te mai băgăm în seamă...
-" Așteptăm! "
https://youtu.be/qcUEJNGnnl4?feature=shared
https://youtu.be/JxAs_AoZM4c?feature=shared ))
Tipului îi crescuse nivelul politic și nu știa cum să o spună - voi fetele sunteți de vină!
Nu stiu de ce va mirati.
Va luati pantaloni subtiri, super-mulati, ii trageti in fund la fiecare 5 minute, uitandu-va daca se uita vreun mascul la voi ai apoi intrebati de ce va privesc barbatii doar "sexual". Pentru ca asa va vedeti voi. Asta oferiti, asta primiti. La sala poti purta si niste pantaloni scurti mai largi si un tricou larg, cu sutien, binenteles. Nu o sa mori de cald...promit.
aia acu pantalonii mulati in fund nu-i nimic, ce este foarte dizgratios la femei, este ca is pantaloni mulati in fata si se vede nu stiu ce carapaturi, pe care uni barbatii le vad wow, dar mie personal mi se pare o chestid f dizgratioasa.
Femeile arata bine in rest, da f rau chestia asta nu in fund in fata iar la barbat da bine si in spate si in fata.
Cel putin mie asa mi se pare ca la barbat sa ti se vada scula in fata, adica asa ca o umflatura, da bine, dar la femei sa se vada ditai crapatura, da ca dracu
La femei la spate chilotii, pantaloni intre buci, da bine.Dar na poate tie ti se pare chestia asta intre buci dizgratioasa si frumoasa aia din fata.
Deci cand una apare cu ditai santu sau canalizare in fata, ce se vede prin acei pantaloni, pe mine sincer ma face sa imi pierd gustu