| Ilovedinero a întrebat:

Deci am o intrebare, pur si simplu sunt curioasa de ce lumea sexualizeaza aproape orice.Deci azi am avut antrenamente si eu cu inca o prietena nu suportam sa fim inhibate in haine asa ca ne-am lasat in niste tricouri mulate, intr-adevar nu ne acopereau buricul si erau destul de mulate dar intr-o sala de sport se asteapta lumea acum sa fim in hanorace? Vine un prost la noi si ne intreaba daca nu vrem sa isi dea si el jos pantalonii. E pur si simplu jalnic

31 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru Unulmaibou):

laughing aia acu pantalonii mulati in fund nu-i nimic, ce este foarte dizgratios la femei, este ca is pantaloni mulati in fata si se vede nu stiu ce carapaturi, laughing pe care uni barbatii le vad wow, dar mie personal mi se pare o chestid f dizgratioasa.

Femeile arata bine in rest, da f rau chestia asta nu in fund in fata laughing iar la barbat da bine si in spate si in fata.
Cel putin mie asa mi se pare ca la barbat sa ti se vada scula in fata, adica asa ca o umflatura, da bine, dar la femei sa se vada ditai crapatura, da ca dracu laughing

La femei la spate chilotii, pantaloni intre buci, da bine.Dar na poate tie ti se pare chestia asta intre buci dizgratioasa si frumoasa aia din fata.

Deci cand una apare cu ditai santu sau canalizare in fata, ce se vede prin acei pantaloni, pe mine sincer ma face sa imi pierd gustu laughing